Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie MemoZ

Hrajete online hru Barbie MemoZ

Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.

ovládání hry Barbie MemoZ

Myš • 2.19 MB • 1302x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ambidextrous 2
Logické hry - 12x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 38x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 33x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Quad Cop
Logické hry - 36x
Pěkná online hra, která vás donutí přemýšlet. Úkolem je odstranit záludného banditu pomocí ostatních postaviček. Ty budete krmit různými dobrotami a tím získají netušené schopnosti. Perfektní oddychovka do kanclu.
Mass Attack
Logické hry - 736x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Trap o matic
Logické hry - 1509x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Chisel
Logické hry - 57x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
Chess
Logické hry - 847x
Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.
Color Balls Solitaire
Logické hry - 160x
Zdařilá verze megaoblíbené kuličkové gamesky Bubble Shooter. Z minikanónu vystřelujte barevné kuličky a snažte se je trefit k dalším kuličkám stejné barvy. Dokážete se prostřílet až do posledního kola?
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 24x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Portal
Logické hry - 19x
V budoucnosti se jistě dočkáme i tak ohromujících technických vymožeností jako jsou teleporty. Komu ale chybí už teď, může si zkusit teleportaci v naší hře. Pohybujete se po místnostech právě pomocí teleportů až do cíle.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Bridge Tactics 2
Logické hry - 33x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Splitter Pals
Logické hry - 47x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.