Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie MemoZ

Hrajete online hru Barbie MemoZ

Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.

ovládání hry Barbie MemoZ

Myš • 2.19 MB • 597x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Get On Top
Logické hry - 73x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Meowra
Logické hry - 42x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Rude Cubes
Logické hry - 41x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli kanón. Tím budete vystřelovat dělové koule a snažit se přesně zasáhnout kostky, u kterých jsou ukryti vaši nepřátelé. Důležité je velmi dobře mířit a zvážit každou střelu.
Iq marathon 2
Logické hry - 531x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Ninja Miner 2
Logické hry - 317x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Furiosity
Logické hry - 17x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Sprocket Rocket
Logické hry - 47x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Manamancers
Logické hry - 29x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Goldburger to go
Logické hry - 13x
Zajímavá logická minihra Goldburger to go před vás staví nelehký úkol. Musíte dostat kuličku přes celé bludiště. Po několika pokusech se vám určitě podaří nastavit různé překážky tak, aby kulička dospěla k cíli.
Fireboy & Watergirl ep. 1
Logické hry - 30x
V této super hře posbírejte všechny diamanty, které jsou ve hře. Dávejte si velký pozor, abyste s plamínkem neskončili ve vodě nebo s vodou v ohni. Nesmíte tyto dva míchat. Hlavním cílem této hry je dojít až do cíle.
Donutosaur
Logické hry - 43x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 51x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Fit Position
Logické hry - 8x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
Gunbrick
Logické hry - 28x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Build Balance
Logické hry - 47x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.