Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cubikill 6

Hrajete online hru Cubikill 6

Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.

ovládání hry Cubikill 6

Myš • 3.58 MB • 1118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
1 Star Ship
Akční hry - 41x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 27x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.
Thing thing 2
Akční hry - 33x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Frozen Islands
Akční hry - 25x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Doomrunner
Akční hry - 10x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
Akční hry - 283x
Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.
hra v Unity3D
Shambles
Akční hry - 3729x
Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.
Toon Crisis 2
Akční hry - 4x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Cubi Kill 3
Akční hry - 1874x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 4x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 15x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Infernal Mess
Akční hry - 39x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 27x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
hra v Unity3D
Ben 10: The Lost World
Akční hry - 41x
Zkuste udělat vše pro záchranu vašeho života na této tajuplné a nebezpečím protkané planetě. Buďte velmi obezřetní a nezemřete příliš brzy. Sbírejte bonusy a po nepřátelích vystřelujte ohnivé koule. Super hra v unity3d.
Psycho Gunner
Akční hry - 16x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.