Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Hit Pony Parade
sponzorované odkazy

Bubble Hit Pony Parade

Hrajete online hru Bubble Hit Pony Parade

Poníci jsou kouzelní a jeden z poníků se stane hlavním hrdinou ve hře s názvem Bubble Hit Pony Parade. Dostanete za úkol přiřazovat k sobě stejně barevné kuličky, abyste se jich postupem času zbavili všech. Jedná se o poměrně jednoduchou hru, která je vhodná i pro ty nejmenší hráče s minimem zkušeností.

ovládání hry Bubble Hit Pony Parade

Myš • 0.43 MB • 72x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 5x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Elsa Jewels
Postřehové hry - 16x
Parádní online gameska, ve které se setkáte s oblíbenými postavami z Ledového království. Jinak se jedná o klasický klon hry Bejeweled. Musíte hledat kombinace stejných krystalů a pokusit se zdolat neuvěřitelných 150 úrovní této hry.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 4x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Atlantis Jewels
Postřehové hry - 27x
Klasická postřehová online hra ve stylu bejeweled. Tedy, budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů a ty pak po označení zmizí. Cílem je vyčistit celé herní pole. Dokážete projít všemi úrovněmi?
Advancing Bubble
Postřehové hry - 7x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Garfield memory
Postřehové hry - 9x
Velmi pěkné pexeso pro nejmenší děti, ovšem dobře se u hry zabaví i zkušenější hráči super her. Jako téma pexesa je kocour Garfield. Zkuste najít dvojice stejných obrázků v co nejkratším čase.
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 4x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
Gangster Pursuit
Postřehové hry - 6x
Vyzkoušejte si, jaké to je dohlížet na dodržování zákonů. A nepůjde o nějaké vystavování pokut, ale rovnou o boj proti gangsterům. Cílem je překonávat překážky a vyhýbat se střelám od zákeřných zločinců.
Blackbeards Assault
Postřehové hry - 4x
Této hře nechybí akce ani příběh. Budete se mstít pirátům za smrt vašeho otce. Přemozte velkého hada, který je z barevných kuliček. Střílejte do něj další kuličky tak, aby jste spojili tři stejně barevné kuličky a ony zmizely.
Bioblast
Postřehové hry - 6x
Oddechová záležitost v podobě klonu klasické hry Zuma. Budete vystřelovat barevné viry a snažit se seskupit vždy alespoň trojici stejných virů. Musíte však jednat rychle, protože virový had se rychle blíží...
Tidy Bubble
Postřehové hry - 3x
Pěkná oddychovka v podobě hry, ve které budete mířit na kuličky na hrací ploše. Trefte další kuličky, které se tím dají do pohybu. Abyste mohli vkročit do další úrovně, tak je nutné aktivovat všechny kuličky.
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 203x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 14x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 7x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Skill Stack
Postřehové hry - 2x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.