Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Hit Pony Parade
sponzorované odkazy

Bubble Hit Pony Parade

Hrajete online hru Bubble Hit Pony Parade

Poníci jsou kouzelní a jeden z poníků se stane hlavním hrdinou ve hře s názvem Bubble Hit Pony Parade. Dostanete za úkol přiřazovat k sobě stejně barevné kuličky, abyste se jich postupem času zbavili všech. Jedná se o poměrně jednoduchou hru, která je vhodná i pro ty nejmenší hráče s minimem zkušeností.

ovládání hry Bubble Hit Pony Parade

Myš • 0.43 MB • 169x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Let It Glow 2
Postřehové hry - 30x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 41x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 35x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
Jumper
Postřehové hry - 32x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 18x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Sweet Candies
Postřehové hry - 36x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Nurse Slacking
Postřehové hry - 34x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
hra v Unity3D
2048 Endless Saga
Postřehové hry - 23x
Kdo by neznal velký herní hit 2048, který oslovil miliony hráčů nejen na mobilních telefonech. V této verzi vás čeká nekonečný zážitek ze hry. Pokud jste znuděni originální hrou, kdy jste museli využívat stále stejnou strategii a doufat ve velkou dávku štěstí, tak u této hry se zabavíte o dost víc.
Xonix 3D
Postřehové hry - 41x
Vyzkoušejte si hru Xonix 3D, protože opravdu stojí za to. Dostanete na starost pracovníka, který se snaží uzavřít volné prostory, aby se mu do nich nic nedostalo. Proti sobě máte různé kuličky, které se snaží práci přerušit a získat pro sebe dostatek místa. Kromě obyčejných kuliček ale narazíte i na ozubené nepřátele, kteří ničí vytvořené cesty.
Feed Mee
Postřehové hry - 21x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Hedgehog Launch
Postřehové hry - 32x
Vystřelte ježka do vzduchu za pomoci praku a pokuste se jeho pohyb řídit pomoci raket, které má ježek za pasem. Při letu sbírejte různé mince a bonusy. Dokážete se s ježkem dostat až do vesmíru?
Freaky fun
Postřehové hry - 648x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 58x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 26x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
Peet A Lock
Postřehové hry - 66x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!