Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
More Zombies
sponzorované odkazy

More Zombies

Hrajete online hru More Zombies

Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.

ovládání hry More Zombies

Klávesnice - ve hře detailně popsáno • 8.9 MB • 232x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sky Fighters
Akční hry - 34x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Angry Bees
Akční hry - 22x
Ubraňte se před nepřátelskými včelami, které budou se chtít dostat do vašeho úlu. Ndejte se a nakupujte si na konci každé úrovně nové zbraně. S novými zbraněmi budete mít lehčí zneškodnění těchto nepřátel.
Mobs Down
Akční hry - 22x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
R Shot
Akční hry - 23x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
Alloy Tease
Akční hry - 13x
Pěkná akční hra Alloy Tease vás zavede přímo do ohniska bojů s nepřátelskými zmutovanými krysami a psy. Boj s nimi nebude lehký, naštěstí máte na pomoc své silné pěsti a pro začátek lehký kulomet. Postupně získáte silnější zbraně, nicméně proti vám také nastoupí silnější potvory.
Super Defence
Akční hry - 22x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.
hra v Unity3D
Sniper Hero: Operation Kargil
Akční hry - 30x
Vžijte se do role elitního snipera, před kterým stojí těžká mise. Musíte zlikvidovat všechny živé cíle a přežít útoky nepřátel. Zaujměte postoj, seřiďte mířidla a chladně střílejte po nepřátelských vojácích.
Madness Retaliation
Akční hry - 37x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 5x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Lawman Of the Future
Akční hry - 20x
Omylem jste vypadli z letadla. Naneštěstí jste přistáli přímo uprostřed teritoria, které je ovládáno nepřáteli. Vaší misí je hlavně přežít. Nasbírejte v této hře co největší skóre a na konci hry jej odešlete.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 31x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 3x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 0x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
To-Suta
Akční hry - 16x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Mariňák
Akční hry - 14x
...