Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
More Zombies
sponzorované odkazy

More Zombies

Hrajete online hru More Zombies

Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.

ovládání hry More Zombies

Klávesnice - ve hře detailně popsáno • 8.9 MB • 751x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 2x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 1x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Penguin Massacre
Akční hry - 3x
Tučňáci se mezi sebou začali nesnášet, což vyplynulo v krvavý konflikt. A co by to bylo za válečné běsnění, kdyby alespoň jedna ze stran neměla k dispozici střelné zbraně? Z toho vyplývá, že tučňáci zvládli zacházení se zbraněmi a vy se stanete ostřelovačem, který se snaží likvidovat jednoho příchozího za druhým.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 6x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Prehistoric Shark
Akční hry - 3x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
Stoneage Blast
Akční hry - 3x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Canyon Shooters
Akční hry - 66x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Elite Corps Jungle
Akční hry - 1x
V této hře se vydáte na nebezpečnou misi, ve které musíte prozkoumat záhady, které se dějí okolo meteoritu v džungli. Narazíte zde na mnoho nepřátel. Bojujte a nenechte se od nich zabít.
Undo the End
Akční hry - 7x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Dragon Ball Z Devolution
Akční hry - 7x
Vyzkoušejte retro hru ve stylu automatové legendy Street Fighter. Tentokrát však s postavičkami ze seriálu Dragon Ball. Vrhněte se do boje o mistrovský titul v bojových uměních a vyzvěte silné soupeře.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 5x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Pico 2
Akční hry - 3x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
Flash Gunner
Akční hry - 1x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Turn Based Battle
Akční hry - 1x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Splatters
Akční hry - 3x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.