Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Zombotron 2
sponzorované odkazy

Zombotron 2

Hrajete online hru Zombotron 2

Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.

ovládání hry Zombotron 2

Klávesnice pro pohyb, myš pro střelbu • 11.54 MB • 1172x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Protector
Akční hry - 19x
Klasická hra na klasické motivy s klasickým ovládáním. Zkrátka, když máte rádi tenhle styl hry tak se budete bavit. Stavíte obranu kolem cesty, po které přichází nepřátelé a ty následně likvidujete.
The Sniper
Akční hry - 49x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 7x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
Raid Mission
Akční hry - 20x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Space Bounty
Akční hry - 49x
Ve vesmírné dobrodružné hře Space Bounty se dostanete do mnoha nebezpečných misí. Začínáte jako naprostý zelenáč, který se musí vypořádat s nebezpečností mise. Ihned po výsadku v první misi se ocitnete tváří v tvář prvním nepřátelským vojákům, které potřebujete do jednoho pozabíjet. Pohybujte se opatrně.
Bomb of brave boy
Akční hry - 30x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Tailspin
Akční hry - 14x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Decision 2: New City
Akční hry - 31x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
Deer Bitch
Akční hry - 26x
Deer Bitch vypadá jako hra s opravdu netradičním nápadem. Dostanete totiž za úkol likvidaci automobilů, ale k dispozici nedostanete žádné tradiční zbraně. Ke zničení aut totiž poslouží divoká lesní zvěř, konkrétně jeleni. Každý z jelenů má své specifické vlastnosti, kterých se musíte pokusit využít ve svůj prospěch.
Undo the End
Akční hry - 25x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Radio Zed
Akční hry - 33x
Jako jeden z posledních přeživších apokalypsy nemrtvých jste se opevnili na nejvyšší budově a netrpělivě čekáte na útok zombie. Odrážejte útoky nepřátel a snažte se přežít. Nezapomeňte vylepšovat zbraně.
Bubble tanks
Akční hry - 31x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
Rockin Roadie
Akční hry - 14x
V superhře Rockin Roadie se stanete členem realizačního týmu jedné rockové skupiny. Vaším úkolem je dovést vybavení co nejrychleji k pódiu. V každé úrovni musíte překonat řadu překážek. Hra se ovládá pouze šipkama, smysl hry je podobný hrám jako je například Moto Bike.
One soldier
Akční hry - 19x
Zajímavá akce, ve které využijete i svoje logické uvažování. Jste osamělý voják, který se snaží probojovat nepřátelským územím. Všude je spousta střelců, kteří vám jdou po krku. Proběhnete to nebo je všechny vystřílíte?
Hobo 4 Total War
Akční hry - 537x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.