Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Zombotron 2
sponzorované odkazy

Zombotron 2

Hrajete online hru Zombotron 2

Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.

ovládání hry Zombotron 2

Klávesnice pro pohyb, myš pro střelbu • 11.54 MB • 1079x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Penguinz
Akční hry - 38x
V této hře hrajete za tučňáka, který má za úkol postřílet všechny další tučňáky, kteří se na něj ženou ze všech stran. Hra je velmi dobře zpracovaná a velmi dynamická. Zničte je všechny, dostaňte se do dalšího kola a vylepšujte si své zbraně.
Angry Faic 2
Akční hry - 21x
Povedená skákačka se zkrátka geniálním nápadem. Ovládáte si svého žlutého ksichtíka, který se postupně dostává nahoru přes ostatní žluťásky kolem. Nakonec uvidíte i jiné barvy a obtížnost se zvýší. Kam až se dostanete?
hra v Unity3D
SCOPE PRO ALPHA
Akční hry - 36x
Originální střílečka v Unity3D, která vás zavede do světa, ve kterém vládnou klony. Bohužel poškozené klony se rozhodli rozpoutat revoluci a brutální peklo. Vaším úkolem nyní je porazit tohoto zákeřného nepřítele.
Mr Rager
Akční hry - 1298x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Mutant Madness
Akční hry - 15x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
The Last Stand 2
Akční hry - 18x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 41x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 52x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Hobo
Akční hry - 14x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 27x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Monstercraft
Akční hry - 23x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Rise of the Marshals
Akční hry - 31x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
FWG Knight 2
Akční hry - 34x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Cubikill 6
Akční hry - 1098x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
Monster Legions
Akční hry - 2468x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.