Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Zombotron 2
sponzorované odkazy

Zombotron 2

Hrajete online hru Zombotron 2

Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.

ovládání hry Zombotron 2

Klávesnice pro pohyb, myš pro střelbu • 11.54 MB • 134x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kings Island
Akční hry - 24x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Zombie Exterminator
Akční hry - 21x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Canyon Shooters
Akční hry - 1x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Tank Trouble 2
Akční hry - 38x
Vylepšená verze 2.1 oblíbené tankové hry Tank Trouble. Nejprve zvolíte počet hráčů, kdy každý svůj tank ovládá přes klávesnici. V bludišti můžete vystřelit až 5 střel najednou. Snažte se o to, aby se střela postupně odrazila až k protivníkovi a zničila ho. Nová verze přináší několik novinek.
Immortals Siege
Akční hry - 63x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 15x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
CQC
Akční hry - 28x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 22x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Raid Mission
Akční hry - 17x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Army SWAT
Akční hry - 2x
Chcete zažít akci speciální jednotky proti teroristům v přístavu? Ikdyž se nejedná o akci jednotky, neboť na bandu teroristů budete úplně sami, tak se skvěle pobavíte. Nepřátelé nejsou zrovna dobří střelci, ale i přesto se občas trefí ;-). Samozřejmě dejte pozor na civilisty. Nikdo nechce zbytečné oběti na životech.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 17x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
The Terraspheres
Akční hry - 30x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Night Strike
Akční hry - 3x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Storm the house 2
Akční hry - 7x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.