Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Road Wolves

Hrajete online hru Road Wolves

Na začátku hry dostanete k dispozici stařičký trabant, se kterým musíte vyhrávat závody a postupně si můžete dovolit kupovat nové vozy. Za kvalitně odvedenou práci během závodů obdržíte finance určené k vylepšování. Rozhodně se nejedná o špatnou závodní hru, takže pokud máte v oblibě rychlou jízdu, nenechte se dlouze pobízet a Road Wolves rozhodně zkuste.

ovládání hry Road Wolves

Klávesnice • 7.26 MB • 641x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Desktop Racing Unity3D
Závodní hry - 22x
Zajezděte si v této 3D závodní online hře - projeďte přes papírové klipsy, různé kancelářské pomůcky a předměty. Cestou sbírejte hvězdy, vylepšujte auto a samozřejmě nezapomeňte na triky, které jsou náležitě ohodnoceny.
Truck Monsters
Závodní hry - 33x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Hell Cops
Závodní hry - 16x
V této bezvadné hře usedáte za volant policejního auta. Vašim úkolem je dojet až do cíle a dostat se tak do dalšího kola. Po cestě přejíždějte různá auta a dokonce i chodce. Nic Vás nesmí zastavit ve Vašem úkolu.
Zombie Catcher Havoc
Závodní hry - 14x
Zombie jsou rozesety všude po městě, takže vaším úkolem bude nastartovat truck a všechny zombíky pochytat. U této online hry se dozajista pobavíte a budete mít možnost, předvést své řidiřské a parkovací schopnosti.
Moto Trial Fest
Závodní hry - 45x
Perfektní webová online hra, ve které budete zdolávat překážky a různé nástrahy v těžkém terénu. Ovládat motorku chce trochu cviku, ale určitě to zvládnete a dojedete do cíle ve výborném čase bez nehody.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 8x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
Police Revenge
Závodní hry - 24x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Crash n Smash Derby
Závodní hry - 28x
Myslíte si, že jste natolik zdatní, abyste přežili tuto bouračkovou mánii? Usedněte do vratkého vozu a staňte se vítězem v nelítostném souboji aut. Snažte se zničit soupeře a zůstat naživu. Docela masox :)
Tractor Mania
Závodní hry - 41x
Skvělá traktorová online hra, ve které budete převážet náklad až do místa určení. Cestou však bude nutné překonat celou řadu překážek. Dokážete si poradit s těžkým terénem a nebourat?
Super Rally Challenge
Závodní hry - 513x
Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.
hra v Unity3D
Mad Rush
Závodní hry - 22x
Závodní hra, která nabízí dvě auta a nekonečnou mapu s tratí. Cílem je zajet co nejrychlejší kolo. Jeďte co nejrychleji, ale pozorna přihlížející diváky. Snažte se dojet bez nehody a bez škrábance.
2600 HP Racing
Závodní hry - 27x
Ovládáte velice silné auto a vaším úkolem je dojet do cíle. Dávejte si pozor hlavně v zatáčkách, kdy auto chytá smyky. Vyrovnávejte ho a nevyjeďte z tratě pryč. Tak se do toho dejte a ukažte jak se jezdí.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 13x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Super Bike X
Závodní hry - 3x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.
Trackstar - naprosto návyková superhra
Závodní hry - 20x
Jak už název napovídá, Trackstar patří mezi neskutečně návykové online hry. Přitom je to vpodstatě hrozně jednoduché a pitomé :o). Vaším úkolem je ovládat auto co nejvyšší rychlostí a udržet jej na trati. Cestou sbíráte bonusy, kterými prodlužujete časový limit. Čím dále je kurzor od auta, tím rychleji auto jede.