Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

American Racing

Hrajete online hru American Racing

Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.

ovládání hry American Racing

Klávesnice - směrové šipky • 5.41 MB • 9x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Truck Mania 2
Závodní hry - 10x
Připravte se na pravé náklaďácké šílenství. V druhém pokračování superhry Truck Mania se se svým truckem vypravíte na nebezpečnou cestu, při které nesmíte ztratit ani poškodit svěřený náklad. Podaří se vám v bezpečí dorazit do cíle?
Jelly Truck
Závodní hry - 6x
Jednoduchá zábavná online hra, která je vhodná i pro nejmenší hráče. Ve hře ovládáte jednoduchý náklaďák, s kterým si razíte cestu přes různé nástrahy a překážky. Auto není zrovna stabilní, proto musíte dobře brzdit a přidávat plyn.
Winter Death Race
Závodní hry - 10x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.
hra v Unity3D
Mud Fire
Závodní hry - 9x
Excelentní závodní 3d online hra, ve které budete řídit silný, ale docela vratký automobil s náhonem na všechna čtyři kola. Šlápněte na plyn a vydejte se na trať, dorazíte do cíle jako první?
Demolition Drive 2
Závodní hry - 7x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Motoracer Timetrials
Závodní hry - 10x
Vyberte si trať, kterou chcete projet a poté se pusťte do závodění. Vašim úkolem je dojet do cíle jako první a porazit tak své soupeře. Dávejte si velký pozor na bouračky, které Vás celkem hodně zbrzdí. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Ice Cave Rush
Závodní hry - 11x
Jeďte rychle přes ledové překážky a udělejte maximum proto, aby se vaše auto dostalo v bezpečí až do cíle. Nebude to v žádném případě lehké. Budou na vás totiž padat ledové rampouchy a také se dočkáte útoku podivných monster.
Space Escape
Závodní hry - 9x
V této hře pojedete závody ve vesmíru. Snažte se jesamozřejmě vyhrávat. Budete ovládat žluté auto, které je velmi silné. Ovládání v této hře je na průměrné úrovní. Tak se do toho dejte.
Monster Truck Trials
Závodní hry - 18x
Už jste někdy dělali testera bezpečnosti terénních vozidel? Tím bych se tedy rozhodně nechtěl živit, ale zahrát si na to je prima. Splňte všechny zkoušky a pochlubte se svým celkovým dosaženým skórem.
Crazy Skates
Závodní hry - 5x
Je čas nasadit si brusle a vyrazit s popularni rodinkou Flinstoneových na zmrzlou plochu.Budete bruslit mezi různými překážkami jako jsou například jámy v ledu nebo kameny.Nesmí vám dojít energie a také můžete zrychlit tím, že seberete raketu.
Solid Rider 2
Závodní hry - 7x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
Around The World Race
Závodní hry - 10x
Super hra, ve které budete ovládat auto a snažit se co nejrychleji dojet až do cíle. Během cesty sbírejte bonusy a hlavně se snažte dojet bez nehody. Díky nasbíraným penízkům můžete svoje vozítko vylepšovat.
StreetRace Fury
Závodní hry - 23x
Máte rádi rychlá auta a vůni sjetých pneumatik? Zkuste tuhle závodní online hru, která vám poskytne netušený akční zážitek z pouličních závodů. Nakupujte auta, vylepšujte je a samozřejmě s nimi vyhrávejte všechny závody. Hodně chytlavá gamesa!
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 6x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 6x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.