Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

American Racing

Hrajete online hru American Racing

Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.

ovládání hry American Racing

Klávesnice - směrové šipky • 5.41 MB • 688x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Mud Rally
Závodní hry - 16x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
hra v Unity3D
Classic Cars 3D Parking
Závodní hry - 55x
Velmi dobrá 3D hra v Unity. Na výběr máte širokou škálu vozidel z 50. let, tedy naprostou klasiku. Cílem je zaparkovat auto na předem určené místo. Dokážete zdolat všechny úrovně a udržet své nervy na uzdě, když se zrovna nedaří?
Jelly Truck
Závodní hry - 17x
Jednoduchá zábavná online hra, která je vhodná i pro nejmenší hráče. Ve hře ovládáte jednoduchý náklaďák, s kterým si razíte cestu přes různé nástrahy a překážky. Auto není zrovna stabilní, proto musíte dobře brzdit a přidávat plyn.
hra v Unity3D
Track Racing
Závodní hry - 31x
Perfektní 3D závodní online hra pro více hráčů. A co tato hra v unity3D nabízí? Možnost hry dvou hráčů na jednom počítači přes rozdělenou obrazovku, multiplayer online, klany, 20 luxusních tratí. Docela návykovka.
Kart On
Závodní hry - 44x
Kart On je vzrušující závodní minihra s mini autíčky. Hra nabízí 12 autíček, tři hrací módy, šest různých tratí a celkem 11 soupeřů, které musíte porazit. Z každé tratě se vám uloží osobní rekord, který můžete kdykoliv překonat. Hra vydrží opravdu na dlouho.
Mini rally
Závodní hry - 19x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
Formula Racer
Závodní hry - 31x
Zkuste luxusní závodní gamesku, která vás vrhne na rozpálené tratě, které budete brázdit silnou formulí. Snažte se dojet do cíle bez újmy a hlavně na prvním místě. K rychlejší jízdě můžete využít turbo.
hra v Unity3D
Rock Crawler
Závodní hry - 40x
V této 3d hře online hře vytvořené v enginu Unity3D se stanete řidičem velmi silného vozu. Přijměte vázvu na strhující jízdu a dojeďte do cíle co nejdříve a hlavně bez sebemenšího zaváhání. Posbírejte všechny mince.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 19x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.
SpongeBob Tractor
Závodní hry - 222x
Spongebob je tu s další super hrou. Pokud si libujete ve hrách, ve kterých jezdíte přes náročný terén a ještě k tomu máte rádi traktory, tak to je přesně hra pro vás. Cestou sbírejte zlaťáky a hlavně nezapadněte.
Demolition Derby
Závodní hry - 18x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
Uphill Rush 2
Závodní hry - 35x
Zajezděte si skvělé závody a předveďte všem, jak šikovní jste. Na začátku si vyberte oblečení a motorku, na které budete chtít zdolávat různé tratě. Nakonec se pusťte do samotného závodu. Nudit se určitě nebudete.
Bumper Cars
Závodní hry - 330x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
Super Rally Challenge
Závodní hry - 513x
Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.
Redlynx Trials
Závodní hry - 5x
Vítejte ve světě trialových závodů motorek. Vašim úkolem v této bezvadné hře je projet svou motorkou trať bez chyby a bez pádu. Hra má mnoho módů hry a je jen na Vás, jaký druh závodů si zvolíte. Hra je graficky velice dobře zpracovaná.