Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

American Racing

Hrajete online hru American Racing

Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.

ovládání hry American Racing

Klávesnice - směrové šipky • 5.41 MB • 1435x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Hummer Rally Championship
Závodní hry - 22x
Bezvadná závodní hra ve stylu rallye. Vašim úkolem v této hře je ujet svým soupeřúm a pořádně jim při tom dát zabrat. Dokážete nad svými soupeři zvítězit? Dávejte si pozor na překážky, které na Vás čekají.
Cats me if you can
Závodní hry - 22x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
Redneck Drift 2
Závodní hry - 26x
Výtečná závadoní online hra, ve které půjde o to, kdo první dojede do cíle a komu hlavně vydrží pneumatiky - jako závodník si totiž užijete smyků až až. Snažte se jet co nejrychleji, vyhýbejte se překážkám a nezapomeňte na bonusy. Buďte lepší než protivníci.
Mars Buggy
Závodní hry - 3x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
MoBike
Závodní hry - 11x
Hra, s velmi netradičním ovládáním. Máte svou motorku, a jediné, co řídíte je rychlost. Podle toho se motorkář staví na zadní, nebo zpomaluje. Překonáváte různé skokánky a překážky, obtížnost je vysoká.
Rocky Rider
Závodní hry - 12x
Překonávejte náročný terén a sbírejte všechna písmena a hvězdy, které se Vám po cestě naskytnou. Během své zběsilé jízdy narazíte na řadu překážek. Využívejte proto vhodně bonusové prvky, jakým je například raketový pohon, který vás dostane do vzduchu co nevidět.
Ace Driver
Závodní hry - 3x
Zajezděte si v pěkných autíčkách díky této závodní minihře. Důležité je dojet včas do každého checkpointu. Cestou se vyhýbejte překážkám, které vás zbytečně zbrzdí. Naopak sbírejte bonusy. Hra Ace Driver se ovládá šipkama.
Uphill Rush
Závodní hry - 16x
V hlavní roli téhle hry budete samozřejmě vy, ale u toho s vámi bude pozornost strhávat váš dopravní prostředek - a bude buď čtyřkolka, skateboard nebo monster truck a motorku. Za provedené otočky dostáváte nitro.
Moto Trial Fest 5
Závodní hry - 49x
Skvělá onlinovka s motorkama. Tento již pátý díl přináší řadu novinek a hlavně nové náročné tratě plné nejrůznějších překážek. Jste-li opravdu dobří, podaří se vám zdolat 20 úrovní bez jediného zaváhání.
Dragon Ball Kart
Závodní hry - 49x
V této závodní online hře s postavičkami ze seriálu Dragon Ball budete závodit s dalšími postavami - Goku, Picollo a další hrdinové. Užijte si spoustu legrace při závodění s malými autíčky.
Turbo Spirit - závody motorek
Závodní hry - 30x
Staňte se králem silnic v této závodní hře s názvem Turbo Spirit. V každé trati musíte v časovém limitu projet 5 checkpointy. Snažte se samozřejmě dojet do cíle jako první. Hra Turbo Spirit se ovládá myší - plyn přidáváte levým tlačítkem.
Bike Challenge
Závodní hry - 42x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Star Racer
Závodní hry - 3919x
Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 49x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.
Super Bike X
Závodní hry - 5x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.