Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

American Racing

Hrajete online hru American Racing

Závodních her není nikdy dost, obzvlášť pokud se jedná o kousky kvalitní. American Racing se mezi ty lepší rozhodně zařazuje směle a dostanete vždy za úkol dojet na určité umístění, abyste mohli pokračovat dále. Závodíte na speciálně upraveném místě a narazíte na spoustu soupeřů. Obtížnost se postupem času stupňuje.

ovládání hry American Racing

Klávesnice - směrové šipky • 5.41 MB • 346x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Farragomate
Závodní hry - 31x
Zábavná online hra pro více hráčů. Běžte a skákejte se svým závodním morčetem a dosáhněte cíle dříve než vaši soupeři. Multiplayer hra pro všechny hráče. Docela chytlavá online hra.
Bumper Cars
Závodní hry - 328x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
Cool Racing
Závodní hry - 30x
Příjemná závodní minihra, ve které si nejprve zvolíte auto, dráhu a poté již ukážete všem soupeřům zadek auta. Každý závod je na pět okruhů. Pokud se vám podaří zajet vskutku rychlý čas, tak se dostanete do tabulky nejlepších.
Mini rally
Závodní hry - 19x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
Around The World Race
Závodní hry - 32x
Super hra, ve které budete ovládat auto a snažit se co nejrychleji dojet až do cíle. Během cesty sbírejte bonusy a hlavně se snažte dojet bez nehody. Díky nasbíraným penízkům můžete svoje vozítko vylepšovat.
Freeway Fury
Závodní hry - 33x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 27x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Army Rider
Závodní hry - 37x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
Around the Streets
Závodní hry - 1x
Pěkná závodní online hra hraná z ptačí perspektivy. Vaším úkolem je zajet 3 kola v nejrychlejším možném čase. Trať není jasně daná, proto můžete využít různé zkratky. Auto ovládáte šipkama, brzda je mezerníkem.
Evil Musclecars
Závodní hry - 29x
Vyjeďte se svým silným auťákem na dálnici a zničte určená auta. Hra od vás očekává velmi rychlé reakce a sešlápnutý plyn na podlaze. Cestou za označenými auty musíte kličkovat mezi dalšími řidiči v provozu.
Police Revenge
Závodní hry - 24x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
hra v Unity3D
Thunder Cross Racing
Závodní hry - 57x
Zbrusu nová 3D závodní online hra. Hra překypuje super grafikou a má vše, co byste od takové gamesky očekávali. Na výběr je dostatek aut a nechybí ani spousta tratí, samozřejmostí je turbo rychlost. Tu ovládáte mezerníkem a pro doplnění dusíku musíte sbírat modré kanystry.
hra v Unity3D
BIKE RACING 2014
Závodní hry - 25x
Docela pěkná závodní hra v Unity. Vyberte si jeden z několika nabízených biků a skočte do šampionátu. Start je vždycky docela pomalý, ale jakmile se rozjedete, bude to vyžadovat maximální soustředění a postřeh.
Xtreme Vertical Racer
Závodní hry - 26x
V této super hře pojedete velice zajímavý závod. Vyhýbejte se veškerým překážkám v cestě a pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a ukažte, jak rychlé máte reflexi. Snažte se.
hra v Unity3D
Desktop Racing Unity3D
Závodní hry - 22x
Zajezděte si v této 3D závodní online hře - projeďte přes papírové klipsy, různé kancelářské pomůcky a předměty. Cestou sbírejte hvězdy, vylepšujte auto a samozřejmě nezapomeňte na triky, které jsou náležitě ohodnoceny.