Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Cardmania Pyramid Solitaire
sponzorované odkazy

Cardmania Pyramid Solitaire

Hrajete online hru Cardmania Pyramid Solitaire

Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.

ovládání hry Cardmania Pyramid Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 1.37 MB • 288x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Easter egg hop
Ostatní - 0x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
54 Dead Miles
Ostatní - 0x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 0x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 1x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
Fish tycoon
Ostatní - 50x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.
Fancy Wizard
Ostatní - 1x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Super Mario Flash
Ostatní - 7x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Plumet 2
Ostatní - 2x
Teď s 20 rozdílnými charaktery odemkněte a pokuste se dostat na tabulku vysokého skóre. Snažte se doskákat co nejdále dolů a dejte si pozor na to, abyste z obrazovky nezmizeli, protože to by pro vás znamenalo konec.
Drop Dead 2
Ostatní - 0x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 413x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Tower Bloxx
Ostatní - 2x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Fart King Bros
Ostatní - 0x
Vaším úkolem v této super hře je, abyste našli všechny ztracené totemy. Dejte se do toho a pokuste se je najít. Máte tu možnost, že dokážete létat a proto vám byl přidělen tento úkol. Ovládáte dva hrdiny najednou.
Treasure Seas
Ostatní - 0x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Kámen nůžky papír
Ostatní - 7x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
Wheres My Cat
Ostatní - 3x
Této babičce se ztratila kočka. Teď je na vás, abyste této babičce pomohli najít její kočku. Navštivte několik míst v tomto malém městě. Využijte své detektivní schopnosti k tomu, abyste pomohli najít jejího mazlíčka.