Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Cardmania Pyramid Solitaire
sponzorované odkazy

Cardmania Pyramid Solitaire

Hrajete online hru Cardmania Pyramid Solitaire

Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.

ovládání hry Cardmania Pyramid Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 1.37 MB • 224x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 43x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Green Physics
Ostatní - 6x
Netradiční zpracování hry golf. Tentokrát ale nebudete používat jenom golfové hole, ale i další předměty (auta, trávu...). Parádní fyzikální online hra, která vás hezky potrápí, než se vám podaří dostat míček do jamky.
Farm Mania
Ostatní - 465x
Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.
Balloon Bombardier
Ostatní - 23x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Your Face
Ostatní - 37x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Stress Relief Paintball
Ostatní - 2x
Nebaví vás práce v kanceláři? Ne? Pak zkuste tento paintball, který se právě v nudných prostorách kanceláře odehrává. Cílem je trefit co nejvíce smajlíků, získat tak body a postoupit do další úrovně. Stress Relief Paintball je povedená online hra od známého portálu Miniclip.
101 Dalmatins
Ostatní - 73x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Village Car Parking
Ostatní - 37x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 449x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
The Ultimate Fight
Ostatní - 1x
Užijte si nekonečné bitky v této hře a pokuste se udělat vše pro to, abyste zničili tyto nepřátele. Ukažte, jak moc dobře se umíte mlátit. Tak se do toho dejte. V horní části obrazovky uvidíte počet životů.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 443x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Auto Intellectual Parking
Ostatní - 57x
Hra budoucnosti. Tyto automobily se vznášejí nad zemí a vaším úkolem je zaparkovat na své místo. V budoucnosti to už bude trošku těžší zaparkovat na místo, které vám bylo vybráno. Vyhýbejte se všem projíždějícím autům.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 31x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Shiftarium
Ostatní - 313x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.