Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Cardmania Pyramid Solitaire
sponzorované odkazy

Cardmania Pyramid Solitaire

Hrajete online hru Cardmania Pyramid Solitaire

Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.

ovládání hry Cardmania Pyramid Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 1.37 MB • 658x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Tommy VS birds
Ostatní - 39x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 31x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Surplus Soldiers
Ostatní - 51x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
101 Dalmatins
Ostatní - 101x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 55x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Dupligon
Ostatní - 46x
Jak název jistě napovídá, půjde o Duplikování. To znamená vytvoření co možná nejvíce shodné kopie. Dostanete na chvíli obrazec, který se potom budete muset obkreslit co nejpřesněji. Pro tréning paměti jako stvořené.
Crazy Soldier
Ostatní - 508x
Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.
Yummy Nuts
Ostatní - 85x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 264x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 3834x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Bombs away
Ostatní - 222x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Let it flow
Ostatní - 40x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).
Caffe Waitress
Ostatní - 30x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 37x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Kawairun 2
Ostatní - 58x
Přeskakujte v této hře veškeré překážky a pokuste se doběhnout až na konec úrovně. Tato hra má sice několik úrovní, ale každá je v něčem jiná. Vydejte se na kampaň nebo si můžete zahrát proti přátelům ve hře pro více hráčů.