Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Cardmania Pyramid Solitaire
sponzorované odkazy

Cardmania Pyramid Solitaire

Hrajete online hru Cardmania Pyramid Solitaire

Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.

ovládání hry Cardmania Pyramid Solitaire

myší, viz instrukce ve hře • 1.37 MB • 25x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 2x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 21x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Cats N Fish
Ostatní - 24x
Dostaňte tuto kočičku do krabice, kde jsou všechny ryby. Vaší prací je nakrmit tuto kočičku těmito rybami. Tak se do toho dejte a posbírejte co nejvíce ryb. Pokuste se dostat do krabice plných ryb.
4 Differences
Ostatní - 23x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 2x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
Bombay Taxi 1 - autoškola parkování
Ostatní - 11x
Nervydrásající herní lahůdka - to je online hra Bombay Taxi. Hrdinou hry je taxikář Pakya, který se snaží zaparkovat svůj vůz. Vaším úkolem je mu v tom pomoci. V každém levelu musíte auto zaparkovat na vyznačené místo, nesmíte narazit do ostatních aut ani jen škrábnout o zeď, natož o lidi :). Navíc je tu ještě časové omezení...
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
The King of The Sky
Ostatní - 32x
V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..
Ben 10 Tractor
Ostatní - 31x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 17x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Hedgehog Launch 2
Ostatní - 19x
V této hře máte za úkol vystřelit ježečka co nejdále to jen půjde. Pomocí myšky natáhnete a nasměrujete ježečka a poté už jen koordinujete jeho let pomocí trysek. Jak daleko doletíte záleží jen na Vás. Sbírejte body a peníze.
Fish tales
Ostatní - 31x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 40x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
The Brawl - Ep.4
Ostatní - 18x
Hra Brawl je vždy taková bitkařská hra. Tentokrát budete muset zmlátit velice známou celebritu, která zpívá Gangnam styl. Je to Korejský zpěvák ze skupiny PSY. Tak se do toho dejte a dejte mu co proto.
Marine Balls
Ostatní - 22x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.