Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Super Rally Challenge
sponzorované odkazy

Super Rally Challenge

Hrajete online hru Super Rally Challenge

Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.

ovládání hry Super Rally Challenge

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, x pro zrychlení • 4.8 MB • 4084x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Demolition Drive 2
Závodní hry - 29x
Nastavte skokánek tak, aby když se auto rozjede, tak aby vyskočilo do míst, kde musíte vše shodit. Čím víc toho shodíte, tak tím více dostanete bodů. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Booty Rider
Závodní hry - 29x
V této hře si vyberte závodnici, se kterou chcete hrát a pusťte se do hry. Vašim úkolem je předvést freestylové triky a tím nasbírat co nejvíce bodů, za které si můžete vaši motorku vylepšit a nebo si můžete koupit nový oblek pro Vaši závodnici.
Extreme Trucks I
Závodní hry - 40x
Vyzkoušejte si jízdu v monster trucku právě v této hře. Čeká vás překonávání různých překážek, ať už nastražených a nebo přírodou vytvořených. Také jsou na vás přichystané nečekané situace, které musíte co nejrychleji vyřešit.
Monster Truck curfew
Závodní hry - 26x
V roli řidičky červeného monster trucku se budete snažit dostat před půlnocí domů.Cestu vám může znepříjemnit policie,chodci a auta na křižovatkách.Za každé zničené auto máte body.Nazbírejte jich co nejvíce
Free Rider
Závodní hry - 89x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Mars Buggy
Závodní hry - 3x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
Monster Truck Jumper
Závodní hry - 11x
Výborná klučičí online hra s monster trucky na překonávání terénu. Čeká na vás zdolávání terénu plného překážek. Dbejte na pečlivé ovládání, protože karambol znamená konec hry.
Wheelie Car
Závodní hry - 39x
Vyberte si auto, které odpovídá vaši představě, usedněte za volant a připravte se na nepřekonatelný závod. Pokuste se celou závodní trať projet ve svém autě pouze na zadních kolech. Dokážete to?
FMX Team
Závodní hry - 24x
Užijte si nepřekonatelných 15 levelů freestylového motocrossu v této online hře. Váš tým se skládá ze tří motorkářů. Pokuste se předvádět naučené triky a při tom se pokusit naučit i nové, které vám přinesou více bodů.
hra v Unity3D
Racing City 2
Závodní hry - 33x
Druhý díl zdařilé závodní online hry Racing City. Tentokrát ještě s větší porcí zábavy - nové tratě a lepší hratelnost. Naskočte do závodního auta a ukažte nám, zda jste zrozeni k rychlé jízdě.
Speed Master
Závodní hry - 64x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
Bump Battle Royale
Závodní hry - 31x
Suprová závodní gameska v retro stylu a pixelové grafice. Nasedněte do pouťového vozítka a zkuste vyhrát v závodě. Můžete hrát single nebo hru pro více hráčů. Samozřejmě nechybí možnost koupit lepší autíčko a vylepšovat jej.
Turbo Spirit - závody motorek
Závodní hry - 29x
Staňte se králem silnic v této závodní hře s názvem Turbo Spirit. V každé trati musíte v časovém limitu projet 5 checkpointy. Snažte se samozřejmě dojet do cíle jako první. Hra Turbo Spirit se ovládá myší - plyn přidáváte levým tlačítkem.
Dragon Ball Kart
Závodní hry - 49x
V této závodní online hře s postavičkami ze seriálu Dragon Ball budete závodit s dalšími postavami - Goku, Picollo a další hrdinové. Užijte si spoustu legrace při závodění s malými autíčky.
hra v Unity3D
Cars Racing Saga
Závodní hry - 14x
Tato závodní 3D hra vám nabídne 21 úrovní, které se postupně pěkně ztěžují. Celkem tři tratě dokonale prověří vaše schopnosti coby řidiče závodního auta. Pouze skutečný jezdec dokáže zvítězit ve všech závodech.