Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Super Rally Challenge
sponzorované odkazy

Super Rally Challenge

Hrajete online hru Super Rally Challenge

Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.

ovládání hry Super Rally Challenge

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, x pro zrychlení • 4.8 MB • 703x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Drift Runners
Závodní hry - 18x
Dojeďte v této závodní hře do cíle jako první a tím si odemkněte další trasy. Po cestě sbírejte různé bonusy a penízky, díky kterým si budete moct vylepšovat své auto. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 9x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
hra v Unity3D
Drag Race Rush
Závodní hry - 27x
Jednoduchá, ale graficky promakaná závodní gamesa v Unity3D. Vyberte si zpočátku celkem obyčejné auto a utkejte se v rychlostním závodu na ulici. Přesně řaďte, vylepšujte svoji káru a nenechte se předjet.
hra v Unity3D
Madalin Stunt Cars
Závodní hry - 702x
Skvělá závoďácká online hra vytvořená v 3D enginu Unity (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Dělejte na trati triky, přidávejte plyn a skvěle se bavte. Hru je možné hrát i jako multiplayer s dalšími hráči.
Tractor Mania
Závodní hry - 50x
Skvělá traktorová online hra, ve které budete převážet náklad až do místa určení. Cestou však bude nutné překonat celou řadu překážek. Dokážete si poradit s těžkým terénem a nebourat?
Foofa Race
Závodní hry - 13x
Tato vtipná závodní hra určitě nezklame ty, co se chtějí pobavit. Své soupeře můžete zpomalovat různými bonusy, které sbíráte na trati. Zajezděte si třeba na měsíci nebo za polárním kruhem.Hra disponuje více auty a bonusy takže se nudit zaručeně nebudete.
hra v Unity3D
Tank Derby
Závodní hry - 33x
Prozatím betaverze přpravované hry v unity3D. Budete ovládat obrněnou bugynu, se kterou se volně projedete po tratích. V perfektní 3d grafice si můžete užít příjemnou projížďku. Hra ždíme z Unity3D maximální výkon.
LAX Shuttle Bus
Závodní hry - 55x
Zhostěte se role řidiče letištního autobusu a dopravte pasažéry co nejrychleji k letadlu. Hra dokonale ověří váš postřeh, silné nervy a schopnost dobrého odhadu. Myslíte, že byste se jako řidič autobusu uživili?
Ice Run
Závodní hry - 39x
Zahrajte si v této hře závody s tučňáky na snowboardu. Sbírejte hvězdičky. Pokud budete mít modré hvězdičky, tak ty můžete vystřelit a zpomalit vašeho soupeře. Určitě vám tohle pomůže k lepšímu umístění.
Monster Truck Jumper
Závodní hry - 9x
Výborná klučičí online hra s monster trucky na překonávání terénu. Čeká na vás zdolávání terénu plného překážek. Dbejte na pečlivé ovládání, protože karambol znamená konec hry.
Robo Racing
Závodní hry - 31x
Nasedněte do auta a vrhněte se na trať, která vede skrz trosky. Vyzvěte bláznivé řidiče v této bláznivé strhující závodní gamesce. Předtím než zdoláte všech 20 misí, tak si vyberte svého oblíbeného transformera.
Mars Buggy
Závodní hry - 2x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
Crazy Skates
Závodní hry - 32x
Je čas nasadit si brusle a vyrazit s popularni rodinkou Flinstoneových na zmrzlou plochu.Budete bruslit mezi různými překážkami jako jsou například jámy v ledu nebo kameny.Nesmí vám dojít energie a také můžete zrychlit tím, že seberete raketu.
hra v Unity3D
StuntMan 3D City Streets
Závodní hry - 9x
Ve svém vytuněném autě zdolejte všechny překážky dříve než vyprší časový limit. Cestou předvádějte nejrůznější triky a ukažte, že jste nejlepší kaskadérský řidič na světě. Hra je v Unity3D a je prostě dobrá ;).
hra v Unity3D
Country Ride 2
Závodní hry - 32x
Opravdu pěkné pokračování závodní hry Country Side v Unity3D. Vyberte si luxusní závoďák Ford Mustang a vyzkoušejte své schopnosti na několika tratích. Samozřejmě se snažte zajet tratě co nejrychleji.