Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Super Rally Challenge
sponzorované odkazy

Super Rally Challenge

Hrajete online hru Super Rally Challenge

Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.

ovládání hry Super Rally Challenge

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, x pro zrychlení • 4.8 MB • 147x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Speed Rally Pro 2
Závodní hry - 1x
Závodní parádička v unity3D. Pěkná 3d grafika, skvělá hratelnost a plná porce adrenalinu. Stačí si vybrat oblíbené auto a dojet jako první do cíle. Tratě jsou dobře navržené, takže zažijete super projížďku.
Puppy Racing
Závodní hry - 4x
Tato skvělá závodní hra, ve které budete hrát jak už plyne z názvu za zvířata je velice zábavná.Ve hře můžete střílet po ostatních soupeřích kosti a také je přeskakovat.Ve hře je více druhů zvířat a více map i šampionátů takže se nudit nebudete
Adventure Bike
Závodní hry - 22x
Coby větrem ošlehaný motorkář se budete prohánět po náročném terénu plném nejrůznějších překážek a nástrah. Jeďte co možná nejrychleji, ale samozřejmě bez sebemenšího zaváhání v podobě nehody.
hra v Unity3D
Country Ride 2
Závodní hry - 30x
Opravdu pěkné pokračování závodní hry Country Side v Unity3D. Vyberte si luxusní závoďák Ford Mustang a vyzkoušejte své schopnosti na několika tratích. Samozřejmě se snažte zajet tratě co nejrychleji.
Prison Bus Driver
Závodní hry - 31x
Jste zaměstnaní jako řidič autobusu, který převáží odsouzené vězně. Vaším úkolem bude dovézt vězně v bezpečí na policejní stanici.  Nebojte se jet trochu agresivnější jízdou, vězňům je to jedno.
Mud Rally
Závodní hry - 0x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Earn to Die 2012: Part 2
Závodní hry - 37x
Hordy krvelačných zombie jsou zpět. Osedlejte svoje neohrožené vozidlo a vydejte se vstříc nemrtvým zombíkům. Oblíbená hra obsahuje mnoho vylepšení, nových aut a kopec zábavy.
Zombie Catcher Havoc
Závodní hry - 13x
Zombie jsou rozesety všude po městě, takže vaším úkolem bude nastartovat truck a všechny zombíky pochytat. U této online hry se dozajista pobavíte a budete mít možnost, předvést své řidiřské a parkovací schopnosti.
Jet Velocity 2
Závodní hry - 17x
3D futuristická gameska pro příznivce závodních her. Rozcupujte své protivníky na kousky. Hra má rychlý spád, nudit se rozhodně nebudete.
Demolition Derby
Závodní hry - 15x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 21x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 27x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Solid Rider 2
Závodní hry - 23x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
Mini Metro Racers
Závodní hry - 13x
Ovládejte tyto malé automobily na kuchyňské lince. Snažte se hlavně v této hře vyhrávat. Vraťte se zpátky do dětských let, tak se snažte a udělejte vše pro to, abyste vyhráli. Máte na to. Tak se do toho pusťte.
Uphill Rush 4
Závodní hry - 9x
Vítejte v nejbláznivější závodní hře na internetu. Uphill Rush 4 nabízí motorky, ATV a dokonce i závody na vodě. Pokud jste si oblíbili překonávání terénu v předchozích dílech, bude se vám líbit i toto pokračování.