Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jane Hotel - správa a vedení hotelu
sponzorované odkazy

Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Hrajete online hru Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Vyzkoušejte si, jak náročné je vedení hotelu. V roli Jane budete obsluhovat návštěvníky, starat se o úklid a o pohodlí všech hostů vašeho hotelu. Ovládání je jednoduché. Ve hře je dobrá nápověda, navíc jsou příslušné předměty barevně zvýrazněny.

ovládání hry Jane Hotel - správa a vedení hotelu

myší, viz instrukce ve hře • 2.23 MB • 2668x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Youda Marina
Strategie - 54x
Hry od studia Youda jsou vždy skvěle hratelné a oplývají skvělou grafikou. V této hře se stanete manažerem podniku, kam se snažíte přilákat turisty a dostat z nich pár zlaťáků navíc. Vybudujte své turistické impérium.
Dicewars
Strategie - 570x
Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.
Hospital Frenzy 3
Strategie - 62x
V této strategické online hře budete spravovat jednu menší nemocnici. Bude to velmi zodpovědný a náročný úkol. Coby ředitel musíte mít na všem dohled a vše kontrolovat. Podaří se vám udržet chod nemocnice v naprostém pořádku?
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 22x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Heroes of Mangara
Strategie - 88x
Luxusní strategická záležitost, ve které se stanete vládcem a ochráncem země Mangara. Vaším úkolem bude postavit systém obranných věží a odrazit útočné vlny nepřátelských jednotek. Vylepšujte věže, postavu hrdiny a snažte se vyhrát.
Necronator
Strategie - 36x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Ultimate Defense 2
Strategie - 26x
Druhé pokračování oblíbené hry Ultimate Defense je tady a váš úkol se nemění. Stanete se vojevůdcem, který má za úkol ubránit se před nepřáteli. V každém kole vaši nepřátelé sílí a jejich počet se zvyšuje.
Incursion 2: The Artifact
Strategie - 35x
Temné síly opět povstaly a je jen na vás, jak s nimi zatočíte v této obranné strategické online hře. Veďte vaše chrabré jednotky bojem a společnými silami poražte vlny útočících nepřátel. Hledáte skvělou tower defence hru? Incursion 2 bude dobrá volba!
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 58x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Minecraft Tower Defense
Strategie - 22x
Prvky z herní pecky Minecraft se dostaly už i mezi tower defense hry. Tedy hry, ve kterých musíte postavit obranné věže a zabránit postupu nepřátelských jednotek. Zabraňte příšerkám, aby se dostaly k vašemu domku.
Anti Tower Defense
Strategie - 30x
Anti TD je přesným opakem oblíbených Tower Defense online her. Tentokrát nebudete kosit vlny protivníků, ale sami tyto vlny budete vytvářet. Cílem je projít jednotkama bludištěm až k východu.
Cell Defense
Strategie - 24x
Cell Defense je zajímavá obranná online hra pro všechny hráče. Jako velitel Tomova imunitního systému se musíte starat o obranu před bakteriemi. Hra skloubí prvky vzdělávací hry a strategie.
Warzone Tower Defense Extended
Strategie - 66x
Luxusní a velice oblíbená strategická online hra Warzone TD ve své vylepšené verzi. Hra vychází z původní hry, pouze přidává nové upgrady a několik rozšíření pro vaši parádní tower defence bitvu. Rozhodně stojí za to.
Bug Attack
Strategie - 224x
Broučci útočí na cukr. Vaším úkolem je rozestavit kolem této cesty, kde budou tito broučci chodit, různé věže, které dokážou zabránit tomu, aby tam došli. Postavte takové věže, které je dokážou zničit.
Knight Tactics
Strategie - 26x
Strategická tahová akční hra, ve které musíte porazit všechny protivníky. Zkoušejte různé taktiky, vyhrávejte souboje a získávejte nové vlastnosti pro své jednotky. Hra se ovládá myší, vše je dobře vysvětleno a znázorněno. Intro přeskočíte kliknutím na blikající ikonu.