Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jane Hotel - správa a vedení hotelu
sponzorované odkazy

Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Hrajete online hru Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Vyzkoušejte si, jak náročné je vedení hotelu. V roli Jane budete obsluhovat návštěvníky, starat se o úklid a o pohodlí všech hostů vašeho hotelu. Ovládání je jednoduché. Ve hře je dobrá nápověda, navíc jsou příslušné předměty barevně zvýrazněny.

ovládání hry Jane Hotel - správa a vedení hotelu

myší, viz instrukce ve hře • 2.23 MB • 3208x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
City Siege 2 - Resort Siege
Strategie - 33x
Bojůvky ve městě na vás čekají v této superhře. Již druhý díl přináší řadu vylepšení. Špatní hoši jsou ve větším množství, vy máte více jednotek na výběr (nově je zaveden špion, veteráni a převoz jednotek). Záporňáci mají navíc tanky a vrtulníky. Nebude to lehký boj.
hra v Unity3D
Wild Kart
Strategie - 1488x
Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.
Temple Guardian 2
Strategie - 30x
Tato strategická hra vás určitě zaujme svou dobrou hratelnosti a také svým průběhem. Nejdříve si postavte své obranné věže, získejte peníze zabíjením nebo obchodováním a pak se vrhněte do vylepšování zbraní.
Keeper Of The Grove
Strategie - 56x
Parádní strategická věžovka z ranku tower defense her. Zaujme vás nejen grafikou, ale spoustou detailů, které jen zvyšují super pocit ze hry. Postavte věžičky a nenechte nepřátelské jednotky projít až k vaší základně.
Elite Force - Conquest
Strategie - 15x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
My Pet Protector 3
Strategie - 227x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
City Siege 2
Strategie - 34x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
Bloom Defender
Strategie - 44x
Bloom Defender je zástupce strategických super her na téma tower defense. Vaším nelehkým úkolem bude nastolit přírodní rovnováhu a strategicky bránit mateřský strom před útoky podivných přírodních sil. Upgradujte své tři obranné stromy a využijte i dostupná kouzla.
Bloons Tower Defense 5
Strategie - 2730x
Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.
Zombie Tactics
Strategie - 26x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Star Dominion
Strategie - 14x
V této online hře proti sobě stojí dvě znepřátelené rasy Coempireové a Arnoriáni. Vyberte si, za kterou by jste chtěli bojovat. Postavte základny a bojujte proti nepříteli, který se bude branit zuby nehty.
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 19x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Archers Duty
Strategie - 32x
Pokuste se uchránit poslední věž v království před zlými agresory. Utkejte se se šermíři, kopiníky, s kavalérií a s dalšími útočnými jednotkami v nerovném a nelítostném boji. Graficky podařená hra, nejinak je tomu i s hratelností. Rozhodně superhra!
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 55x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Minecraft Tower Defense 2
Strategie - 29x
Udělejte si cestičku kolem věží. Snažte se zničit veškeré nepřátele a posbírat si všechny zlaté cihličky. Zapněte si hlavně mřížku, abyste viděli, kam až můžete jít. Hra má několik úrovní, které je potřeba dokončit.