Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jane Hotel - správa a vedení hotelu
sponzorované odkazy

Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Hrajete online hru Jane Hotel - správa a vedení hotelu

Vyzkoušejte si, jak náročné je vedení hotelu. V roli Jane budete obsluhovat návštěvníky, starat se o úklid a o pohodlí všech hostů vašeho hotelu. Ovládání je jednoduché. Ve hře je dobrá nápověda, navíc jsou příslušné předměty barevně zvýrazněny.

ovládání hry Jane Hotel - správa a vedení hotelu

myší, viz instrukce ve hře • 2.23 MB • 5x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Black Sun Siege
Strategie - 21x
Skvěle zpracovaná tahová strategie, která zaujme rozhodně každého. Na hracím poli máte svůj tým, který je tvořen bojovníky vyznávající čtyři základní živly - voda, země, vzduch, oheň. Správnými tahy a útoky zničte svého soupeře.
Worlds Guard
Strategie - 4x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 6x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
Youda Sushi Chef
Strategie - 5x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.
Land Defender TD
Strategie - 7x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Penguin Diner 2
Strategie - 14x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Cell Defense
Strategie - 4x
Cell Defense je zajímavá obranná online hra pro všechny hráče. Jako velitel Tomova imunitního systému se musíte starat o obranu před bakteriemi. Hra skloubí prvky vzdělávací hry a strategie.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 13x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 15x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 7x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
Global Guru
Strategie - 13x
Global Guru vás naučí mezinárodnímu obchodu a ekonomickým dovednostem. Je to takový herní test vašich vědomostí. Úkolem je odpovídat na otázky tak rychle, jak jen to bude možné. Správnými odpověďmi získáváte peníze, které můžete investovat.
Justin Bieber Hair Defense
Strategie - 8x
Justin Bieber je kanadský zpěvák, který se prosadil díky své vizáži. Stojí za ním celá řada pomocníků, kterým vděčí za svou cestu na vrchol. V této hře se vžijete do role drsné ochranky, jež se musí postarat o to, aby se nikdo k populární hvězdičce nedostal a nepoškodil jí třeba účes. Musíte uvažovat takticky.
Battle Panic
Strategie - 60x
Oblíbená a skvěle zpracovaná strategická super hra, ve které zakusíte těžký středověk. Vaše město je pod útokem zlých orků. Na vás je, abyste se jim se svojí armádou postavili. Nejlepším hráčům se naskytne možnost zničit celou nepřátelskou základnu.
Kiz - Flower Defense
Strategie - 7x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Castle Guard
Strategie - 8x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.