Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Bloons Tower Defense 5
sponzorované odkazy

Bloons Tower Defense 5

Hrajete online hru Bloons Tower Defense 5

Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.

ovládání hry Bloons Tower Defense 5

myší, viz instrukce ve hře • 10.57 MB • 1344x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Penguins Attack 2
Strategie - 349x
Parádička v podobě druhého dílu oblíbené tower defense věžovky. Vražední tučňáci jsou opět pohromadě a mají zálusk na vaši základnu. Ubraňte ji před vlnami nepřátel a dobře promýšlejte kam, postavíte věže.
Demonrift TD
Strategie - 29x
Milovaný král byl zabit v bitvě při bránění posledního svobodného města Emaeron a démonické síly se snaží ovládnout svět. Tomu musíte za každou cenu zabránit. Musíte si takticky vhodně rozmístit obranné struktury, odkud později proti nepřátelům vychází bojovat vycvičení elitní vojáci. Vybírejte správné typy jednotek.
Jungle Hunting
Strategie - 17x
Máte za úkol obránit svoji vesničku před různými brouky, kteří se na vás ženou z džungle. Budete muset rozmístit domorodce podél cestiček kudy brouci chodí a domorodci je zničí svými zbraněmi.
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 25x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.
Battlefield General
Strategie - 25x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Resort Empire
Strategie - 70x
Tak tohle je herní pecka pro všechny stratégy. V Resort Empire si budete budovat vlastní hotelové impérium. Nejprve je tu těžký začátek v podobě prázdné budovy, ale postupně, jak budete vydělávat, bude vzkvétat i váš hotel.
Global Guru
Strategie - 22x
Global Guru vás naučí mezinárodnímu obchodu a ekonomickým dovednostem. Je to takový herní test vašich vědomostí. Úkolem je odpovídat na otázky tak rychle, jak jen to bude možné. Správnými odpověďmi získáváte peníze, které můžete investovat.
Dicewars
Strategie - 569x
Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.
Billy Makin Kid
Strategie - 16x
Udělejte vše pro to, abyste se ubránili. Vytvářejte si nové jednotky a umísťujte je na správná místa. Musíte se snažit, jak nejlépe umíte. Nesmí se stát, že se tito nepřátele přes vás dostanou. Zahrajte si tuto super hru.
Crimson Warfare
Strategie - 15x
Crimson Warfare je zajímavě pojatá strategická hra, ve které budete stavět budovy a vyrábět armádu. V každé misi musíte zničit nepřátelskou armádu a hlavně základnu. Situace je o to těžší, že máte omezený počet možných budov, proto pečlivě važte, co postavíte.
Druid Wars
Strategie - 43x
Pěkná strategická hra, ve které budete také hodně přemýšlet. Pokuste vyzbrojit co nejsilnější armádu a snažte se porazit silného nepřítele. Nebude to vůbec lehké. K výrobě vojáků potřebujete suroviny, které získáte spojováním objektů.
Ultimate Army 4
Strategie - 31x
Dobrá strategická super hra nejen pro kluky. Vaším úkolem bude vysílat bojové jednotky na napřítele. Cílem je obsadit všechny základny. Není to však vůbec lehké, protože soupeř se jen tak nedá.
Hospital fun
Strategie - 57x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Royal Squad
Strategie - 38x
Skvělá strategická řežba pro všechny milovníky obranných her. Vysílejte své udatné jednotky do boje s nepřítelem, vystřelujte smrtelné šípy a nebojte se použít kouzla. Poražte všechny jednotky, které na vaši základnu útočí.
Strategy Defense
Strategie - 29x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.