Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Bloons Tower Defense 5
sponzorované odkazy

Bloons Tower Defense 5

Hrajete online hru Bloons Tower Defense 5

Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.

ovládání hry Bloons Tower Defense 5

myší, viz instrukce ve hře • 10.57 MB • 2484x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Iron Serpent: Defense
Strategie - 36x
Jedna z mnoha online her v populárním herním žándru tower defence. Na vaši základnu ve vlnávh útočí mimozemská monstra, která musíte zastavit. Rozmístěte chytře obranné věže a snažte se ubránit přesile.
Carrot Fantasy
Strategie - 233x
Skvělá obranná hra, ve které však místo věžiček budete stavět obranu ze zeleniny. Cílem je zabránit zvířatům, aby si pochutnali na princezne Karotce. S rozmyslem stavte věže a nezapomeňte je vylepšovat.
Castle Guard
Strategie - 17x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Farmer - zahrajte si na farmáře
Strategie - 31x
Pěkná strategická hra nejen pro malé zahradníky a farmáře. Každý den je vaším úkolem starat se o vaši malou farmu, pěstovat ovoce a zeleninu a prodávat vajíčka na trhu.
Desktop Tower Defense
Strategie - 34x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
The Challenge
Strategie - 3x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
Storm Tower Defence
Strategie - 10x
Obranná strategická hra Storm před vás klade nelehký úkol - ubránit vaše velitelství před útokem nepřítele. Postavte na strategická místa silné věže a doufejte, že nikdo neprojde. Peníze získáváte z dolů, kterých ale můžete postavit pouze omezený počet. Doporučuji stavět doly a co nejdříve "Big Defense Gun".
Star Dominion
Strategie - 14x
V této online hře proti sobě stojí dvě znepřátelené rasy Coempireové a Arnoriáni. Vyberte si, za kterou by jste chtěli bojovat. Postavte základny a bojujte proti nepříteli, který se bude branit zuby nehty.
Pirate Conflict
Strategie - 31x
Povedená strategická online hra, která je opravdovou výzvou pro všechny milovníky tahových strategií. Vybudujte pirátské imperium, najměte pomocníky a staňte se králem všech moří.
Ultimate Defense 2
Strategie - 26x
Druhé pokračování oblíbené hry Ultimate Defense je tady a váš úkol se nemění. Stanete se vojevůdcem, který má za úkol ubránit se před nepřáteli. V každém kole vaši nepřátelé sílí a jejich počet se zvyšuje.
Bowman Prelude
Strategie - 16x
V online hře Bowman Prelude si zahrajete na lučištníka, který musí za každou cenu ubránit svůj hrad. Kromě luku mu bude pomáhat skupinka odvážných bojovníků. Cílem je ukrást nepřítelovu vlajku, případně zničit všechny nepřátelské jednotky. Po každém levelu můžete koupit různá vylepšení (jednotky, střely). Doporučuji spustit hru v novém okně.
Bugs Invasion TD
Strategie - 26x
Udělejte neprůchodnou cestu k vaší rostlině. Nenechte si ji zničit a dejte ji živiny v podobě vody. V této super hře je zapotřebí stavět stále nové věže, které zabrání v průniku brouků. Vyděláváte si peníze tím, že zabíjíte brouky.
Ink Battle
Strategie - 26x
Velmi působivá online hra s vojáky a se slovy. Že to je zvláštní kombinace? Ani ne, jen se sami přesvědčte. Braňte svoji knihu psaním slov a získáváním many. Jakmile budete mít dostatek many, tak můžete vypustit vlnu vojáčků.
Anti Tower Defense
Strategie - 30x
Anti TD je přesným opakem oblíbených Tower Defense online her. Tentokrát nebudete kosit vlny protivníků, ale sami tyto vlny budete vytvářet. Cílem je projít jednotkama bludištěm až k východu.
7 Seas Estates - realitní makléř
Strategie - 7x
Strategická hra 7 Seas Estates je velice podobná minihře Mansion Impossible. V roli realitního makléře nakupujete a pokud možno se ziskem prodáváte nemovitosti. Vaším úkolem je co nejrychleji vydělat sumu na koupi honosného sídla. Hra se ovládá klikáním myši. Sledujte hlavně růst nebo pokles ceny.