Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Village Car Parking
sponzorované odkazy

Village Car Parking

Hrajete online hru Village Car Parking

Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.

ovládání hry Village Car Parking

Klávesnice • 0.61 MB • 50x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Park-a-Lot
Ostatní - 216x
Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 45x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 22x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
Pop It! 3D
Ostatní - 28x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 14x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Airport Madness 4
Ostatní - 45x
Snažte se v této hře zahrát na dispečera a dávejte si pozor, aby se vám žádné letadlo v této hře nesrazilo. Pusťte se do toho a dávejte si opravdu velký pozor v tom, komu dáváte přednost v letovém prostoru.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 472x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Fancy Wizard
Ostatní - 31x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Hangaroo - anglická šibenice
Ostatní - 62x
Každý určitě zná hru Šibenice, ve které se hádají různá slova. Online hra Hangaroo je pěkné zpracování této klasické hry. V hlavní roli oběšence je milý klokan. Dobře hádejte a nenechte ho zemřít ;).
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 10x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Bubble Fighting Tournament
Ostatní - 16x
Máme tady turnaj v létajících letadlech, kteří jsou přivázání na balónky. Vaším úkolem je tyto balónky svému soupeři propíchnout. Tak se do toho dejte a vyberte ty správné náboje se kterými je propíchnete.
Treasure Seas
Ostatní - 30x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Kicking Zombie Heads
Ostatní - 54x
Skvěle hratelná zombíkovská online hra tak trochu ve stylu angry birds. Vystřelujte nebohé hlavičky a snažte se zničit mumie ukryté ve stavbě. Dobře miřte a také trochu přemýšlejte kam hlavu pošlete.
Tornado Button Smashing
Ostatní - 23x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.