Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Village Car Parking
sponzorované odkazy

Village Car Parking

Hrajete online hru Village Car Parking

Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.

ovládání hry Village Car Parking

Klávesnice • 0.61 MB • 1899x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Garfield 2 - Míčem kolem světa
Ostatní - 3x
Kocour Garfield má zajímavý nápad. Chce uspořádat cestu kolem světa, avšak ne za 80 dní, ale za 6 kopů do míče :). Na začátku hry si zvolíte zemi, ze které chcete provést první kop. Pak už je to jen záležitost dobrého odhadu a náhody.
Swingers
Ostatní - 5x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Park My Car
Ostatní - 2094x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Hanna in a Choppa
Ostatní - 10x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
Word Quest
Ostatní - 3x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Pizza Pronto
Ostatní - 2x
Staňte se v této hře kuchařem, který peče pizzy pro své hladové zákazníky. Pro případ, že by jste si nevěděli s pizzami rady se můžete podívat do kuchařky. Pokud vám dojdou suroviny, objednejte si je po telefonu.
Ship Loader
Ostatní - 4x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Village Car Parking
Ostatní - 1900x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Naughty Starleys
Ostatní - 4x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.
Rush Hour Parking
Ostatní - 2x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
Orb
Ostatní - 3x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Tornado Button Smashing
Ostatní - 7x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Goldminer - těžba zlata
Ostatní - 3x
Zahrajte si na prozatím chudého zlatokopa, který hledá tu pravou zlatou žílu. Pomocí háku a navijáku se pokuste vytěžit co nejvíce zlata. Pomoci vám mohou různé bonusy.
Scary Sleepover
Ostatní - 3x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Tarnation
Ostatní - 10x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.