Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Village Car Parking
sponzorované odkazy

Village Car Parking

Hrajete online hru Village Car Parking

Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.

ovládání hry Village Car Parking

Klávesnice • 0.61 MB • 57x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Banana Penguin
Ostatní - 25x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 48x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Daily Life 2
Ostatní - 38x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Burglar Hunt
Ostatní - 188x
Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!
Kings Game 2
Ostatní - 204x
Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.
Ms. Vision by Proxy
Ostatní - 25x
Přepínejte se v této hře mezi jednotlivýma očima a dostaňte se tam, kam potřebuje. Budou tady na vás čekat různé překážky. Ale co by to byla za hra, kdyby žádné překážky neměla, že?
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Bomb Transport 2
Ostatní - 14x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Pucca Funny Love Kite and co
Ostatní - 25x
Je tu podzim, pěkně větrno, čili nejlepší čas na pouštění draka. To si můžete vyzkoušet v dalším dobrodružství postavičky Pucca. Pěkná hra.
Angry Chicks
Ostatní - 25x
Znáte hru Angry Birds? Určitě ano. Tak v této super hře budete mít místo ptáčku kuřátka se kterými hážete do objektů a zabijíte ostatní zvířátka. Nasbírejte potřebné skóre. které vás posune dále v této hře.
My New Rooms 2 - dívčí hra
Ostatní - 19x
Vytvořte si svůj vlastní pokoj. Vymalujte si svůj pokoj podle svým představ. Vyberte si vhodný koberec a nakonec ho vybavte nábytkem a doplňky. Nemusíte se obávat, že by jste si neměli z čeho vybrat.
Snowplow
Ostatní - 26x
Boston byl zasažen sněhovou vánicí, vy ovšem máte pouze jediný sněžný pluh. Vaším úkolem v této hře je vyčistit bostonské ulice od sněhu a posbírat všechny bonusy.
Armor Trigger 2
Ostatní - 3x
Armor Trigger 2 je zajímavá online hra, ve které se setkáte s několika dalšími minihrami - od logických úkolů po střílení oblud s motorovou pilou. Hra se ovládá pouze myší.
Rush Hour Parking
Ostatní - 30x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
Cardmania Pyramid Solitaire
Ostatní - 487x
Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.