Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The Simpson Bike
sponzorované odkazy

The Simpson Bike

Hrajete online hru The Simpson Bike

Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.

ovládání hry The Simpson Bike

Klávesnice • 1.79 MB • 229x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
The Relic Rush
Ostatní - 20x
Pokuste se co dostat na konec mapy, aniž by si vás někdo všiml, také musíte překonat spoustu nástrah jako například nejrůznější zabezpečovací zařízení.. Na konci získáte cennou relikvii, která vám může..
Ghost chemist 2
Ostatní - 661x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
War Truck
Ostatní - 356x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Fly Birdie
Ostatní - 26x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Wild Kite
Ostatní - 29x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 29x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Skeleton Park
Ostatní - 1254x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Stress Relief Paintball
Ostatní - 6x
Nebaví vás práce v kanceláři? Ne? Pak zkuste tento paintball, který se právě v nudných prostorách kanceláře odehrává. Cílem je trefit co nejvíce smajlíků, získat tak body a postoupit do další úrovně. Stress Relief Paintball je povedená online hra od známého portálu Miniclip.
Tarnation
Ostatní - 34x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
101 Dalmatins
Ostatní - 98x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Marine Balls
Ostatní - 27x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.
Polar Trouble
Ostatní - 35x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Gravitee
Ostatní - 244x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 283x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 25x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.