Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Woobies

Hrajete online hru Woobies

Woobies je výtečná online hra, která nadchne zejména fanoušky hry Bubble Shooter a jí podobných. Vaším úkolem je vystřelovat chundelaté potvůrky a snažit se spojit alespoň tři příšerky stejné barvy. Za větší počet máte bonusy. Woobies má perfektní grafiku a skvělou hratelnost.

ovládání hry Woobies

myší, viz instrukce ve hře • 1.16 MB • 66x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Mario Remix 3
Arkády - 44x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 49x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 39x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Globby
Arkády - 17x
Vezměte si jednoho průzkumníka, se kterým se vydáte na speciální operaci. Musíte řešit různé zapeklité komplikace, díky nimž se možná na čas i zaseknete. Cestou rozhodně posbírejte všechny zlaté mince, na které narazíte. Krabice mohou být velice užitečné a zacelit mezeru v terénu, která dělá problémy.
RicoBrix
Arkády - 17x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 47x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
Hello Worlds!
Arkády - 24x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 30x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Police Monster Truck
Arkády - 54x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Jetpack Joyride
Arkády - 43x
Jetpack Joyride je tady! Připněte si Jetpack a připravte se na jízdu svého života! Jetpack si razí cestu přes lasery, rakety, sbírá mince a snaží se dojet co nejdále. Můžete také utrácet mince, abyste získali náskok, nebo sbírat vylepšení, abyste postoupili ještě dál! Dejte si však pozor, že power-up vás může zachránit, ale bez aktivních power-upů stačí, abyste se jednou dotkli laserů nebo raket a vaše cesta skončí. Buďte tedy opatrní a dostaňte se co nejdále!
Ancient Alchemist
Arkády - 33x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
hra v Unity3D
F-LAP
Arkády - 36x
Fish Flap je nový klon známé těžké hry Flappy Bird. Tentokrát budete ovládat rybičku, se kterou se budete snažit propolout mezi překážkami. Můžete si nastavit obtížnost a celkem 5 módů hry.
Run Hopy Run
Arkády - 33x
Naprosto parádní skákačka, ve které hraje hlavní roli malý dráček Hopy. Ten se vydal na strastiplnou cestu za ukradeným ovocem. To ukral zlý zloun hodným dětem. A jak už to v klasických skákačkách bývá, budete se snažit překonat celou řadu překážek a nebezpečí.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 30x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.