Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr Rager
sponzorované odkazy

Mr Rager

Hrajete online hru Mr Rager

Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.

ovládání hry Mr Rager

Myšads • 1.45 MB • 84x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
D day
Akční hry - 15x
V této skvělé akční hře se píše červen roku 1944. Statisíce mužů a spousta tun těžké techniky čekají na povel k útoku. Vašim úkolem je vést své oddíly Evropou od vylodění v den D po kapitulaci Německa. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Mercenaries 2
Akční hry - 11x
Byl ukraden kufřík s tajnými informacemi a vaší úkolem bude ho najít v roli tajného agenta. Spousta nepřátel vám v tom bude chtít zabránit. A tak vám nezbývá nic jiného než proti nim použít své zbraně.
Assured Destructution
Akční hry - 9x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Madness Regent
Akční hry - 13x
Vydejte se svým panáčkem do podzemí, kde si chcete vyřídit účty se svým nepřítelem. Nejprve si k němu ale budete muset prostřílet cestu skrz jeho pomocníky, kteří se vás budou snažit zabít.
Rescue Mission
Akční hry - 24x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Toon Crisis 2
Akční hry - 2x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Pencak Silat
Akční hry - 3x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
AZ Tanks
Akční hry - 22x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Metal Slug 3
Akční hry - 2x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Ant City
Akční hry - 12x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Nobuyuki forces 3
Akční hry - 6x
Zajímavá akční hříčka, která se spíše odehrává jako interaktivní film. Uvidíte tajnou agentku, která musí sem tam vyřídit pár otravných teroristů. Vykoukněte z úkrytu a bleskově jim namiřte na hlavu a vystřelte.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Pendekar
Akční hry - 10x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
Blitz Blaster
Akční hry - 30x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Epic Blast
Akční hry - 34x
Cílem této akcí protkané gamesky je zničit všechny budovy a objekty. K tomu však máte pouze omezené množství bomb, které můžete využít. Proto dobře přemýšlejte a miřte, abyste budovy sejmuli s grácií.