Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mr Rager
sponzorované odkazy

Mr Rager

Hrajete online hru Mr Rager

Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.

ovládání hry Mr Rager

Myšads • 1.45 MB • 151x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Shape Invasion - útok křivek
Akční hry - 27x
V akční hře Shape Invasion budete odrážet útoky nebezpečných útočníků. Jedná se totiž o vzpouru nejrůznějších tvarů - čtverce, kolečka, trojúhelníky a dalších šest křivek. Ze začátku máte pouze jedno dělo, které ale můžete vylepšovat a také dokupovat další obranné věže. Hru si pusťte ve větším okně.
Sniper Duty
Akční hry - 48x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.
Castle Guardian
Akční hry - 34x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.
Sokotank
Akční hry - 113x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 28x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Days of Monsters
Akční hry - 20x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
One Button Vania
Akční hry - 26x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
Toon Crisis 2
Akční hry - 2x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Dump Escape
Akční hry - 20x
Hra Dump Escape je poměrně netradiční, protože dostanete na starost postupně hned trojici různých postav. Každá se pohybuje v jiném živlu a tak se ocitnete ve vzduchu, ve vodě, ale i na souši. Musíte se pokusit dostat co nejdál, přičemž sestřelujete nepřátele, kteří proti vámi ovládanému hrdinovi vystupují.
Unreal Flash 2007
Akční hry - 2x
V této bezvadné propracované střílečce si užijete hromadu zbraní a spoustu krve. Vašim úkolem bude zničit nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Budete rychlejší než oni? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 24x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Momentum Missile 2
Akční hry - 1x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
School Invaders
Akční hry - 11x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Tailspin
Akční hry - 6x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Monster Hunt
Akční hry - 1x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.