Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 525x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Carbon Auto Theft
Ostatní - 17x
V roli zloděje aut se jich bude snažit ukrást pokud možno co nejvíce bez toho aniž by vás chytla policie.Úkol zní jasně.Ukrást auto a odjed s ním pryč bez toho aniž by jste poškodili ostatní jinak vás chytne policie.
Animal Raceway
Ostatní - 27x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Green Physics
Ostatní - 6x
Netradiční zpracování hry golf. Tentokrát ale nebudete používat jenom golfové hole, ale i další předměty (auta, trávu...). Parádní fyzikální online hra, která vás hezky potrápí, než se vám podaří dostat míček do jamky.
Shiftarium
Ostatní - 313x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Cardmania Pyramid Solitaire
Ostatní - 185x
Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.
Chcete být milionářem?
Ostatní - 60x
Chcete být milionářem byla svého času velmi úspěšná soutěž. V této anglické online hře si ji můžete zkusit na vlastní kůži. Vzhledem k anglickým otázkám je to o něco těžší, ale na druhou stranu jsou i výhry vyšší a v dolarech :-). Pravidla snad netřeba představovat, hrajem...
Crush the Castle
Ostatní - 22x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Origami
Ostatní - 52x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 25x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
4 Differences
Ostatní - 23x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 386x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
Airport Madness 4
Ostatní - 41x
Snažte se v této hře zahrát na dispečera a dávejte si pozor, aby se vám žádné letadlo v této hře nesrazilo. Pusťte se do toho a dávejte si opravdu velký pozor v tom, komu dáváte přednost v letovém prostoru.
Carrier Truck
Ostatní - 26x
Carrier Truck je nová parkovací online hra s bezvadnými vychytávkami. Vaším nelehkým úkolem je zaparkovat velký náklaďák, naložit jej, dojet do místa určení a vyložit náklad. Super hra nejen pro kluky.