Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 391x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fancy Wizard
Ostatní - 30x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Ghost chemist 2
Ostatní - 205x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
The crusher
Ostatní - 23x
Zahrajte si tuto hru u které se nudit jistě nebudete. Úkol této lehce brutální hry je jednoduchý. Pomocí myšky mačkejte hlavu kolemjdoucím lidem, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Kolik hlav dokážete zvládnout v časovém limitu? Za každou hlavu získáte určitý počet bodů. Kolik jich stihnete nasbírat?
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Super Mario Flash
Ostatní - 42x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Easy Cruise
Ostatní - 36x
V roli kapitána lodě se budete snažit loď ukotvit v přepdpřipraveném doku.Loď je velmi citlivá takže buďte opatrní, abyjste nepoškodily loď nebo okolí.Loď má omezený počet životů, takže si dávejte dobrý pozor.
Meal or no Meal
Ostatní - 9x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Math Transport Basic
Ostatní - 47x
Tato online gamesa kombinuje tradiční jízdu traktorem přes náročný terén a k tomu ještě přidává obtížnost v podobě nutnosti počítání nonosti přívěsů. Takže nastartujte, naložte náklad a jedeme.
Lemonade Stand - hra pro dívky
Ostatní - 18x
Pomozte dívence Holly Hobbie a jejím kamarádkám v přípravě výborné limonády. Hra se skládá ze 3 úrovních, z nichž každá představuje samostatnou hru. Při dobrém skóre budete mít možnost vytisknout si pěkné omalovánky.
Qrash!
Ostatní - 30x
Jediným vaším úkolem v této hře je odpálit toto malé děťátko a pokusit s ním rozbít sklo. Musíte splnit nějaké úkoly, za které získáváte body. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se to vlastně dělá.
GabCab
Ostatní - 45x
Pěkná strategická superhra pro chytré hráče. Vaším úkolem je udržet dopravní systém v chodu a dostat bez problémů všechny pasažéry do jejich místa určení. Opravdu zábavná online hra.
Green Physics
Ostatní - 6x
Netradiční zpracování hry golf. Tentokrát ale nebudete používat jenom golfové hole, ale i další předměty (auta, trávu...). Parádní fyzikální online hra, která vás hezky potrápí, než se vám podaří dostat míček do jamky.
Mini parking race
Ostatní - 392x
Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.
Penguin Brothers
Ostatní - 22x
Pomozte těmto tučňákům v jezení ryb. Pokuste se dostat k sobĚ tři stejné ryby a odstraňte je z plochy. Používejte k tomu vaší myš. Prostě zaměřte a vypalte. Tak se do toh odejte v této super hře.
Blow Up 2
Ostatní - 24x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.