Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 1342x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 0x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
Rock Out
Ostatní - 0x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 6x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
Fallen King
Ostatní - 0x
Sesadili vašeho krále z království a vyhodili ho někde v lese. Vaším úkolem mu toto království dopřát na zpátek. Musíte si projít peklem. V lese na vás číhá několik nepřátel.
Mine Link
Ostatní - 0x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Ufo joe
Ostatní - 1x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Dupligon
Ostatní - 1x
Jak název jistě napovídá, půjde o Duplikování. To znamená vytvoření co možná nejvíce shodné kopie. Dostanete na chvíli obrazec, který se potom budete muset obkreslit co nejpřesněji. Pro tréning paměti jako stvořené.
Surfer hand doctor
Ostatní - 1x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
Tech and Magic
Ostatní - 0x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Ninja Turtle Bike
Ostatní - 0x
Ninja je zpátky, ale tentokrát je na motorce. Jeďte přes tyto kopce a dosáhněte konce. Buďte na této cestě opatrní, abyste se dostali v pořádku až na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nepřevrátili.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 1x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 0x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
Ballet Parking
Ostatní - 1x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
Space Lines
Ostatní - 303x
Pokuste se střílet do hadího kolečka, ve kterém proudí barevné kuličky. Z děla musíte vlastní kuličky vystřelit a dostat alespoň tři vedle sebe. Pokud se vám to nepodaří a celý ten had dorazí až k vám, tak končíte.
Let it flow
Ostatní - 2x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).