Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 1006x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 47x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Water Buboy
Ostatní - 33x
Vaším úkolem je uhasit oheň. Všichni z vesnice vás volají o pomoc. Máte omezenou vodu, tak se ji snažte moc neplýtvat. Dejte se do toho. Pořádně zamiřte a zachraňte budovy v této hře a to dřív, než shoří v popel.
Snow throw
Ostatní - 2x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 36x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 371x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Truck Loader 3
Ostatní - 31x
Truck Loader 3 je nejnovějším pokračováním velmi oblíbené super hry. Tentokrát náš žlutý hrdina narazí na nové výzvy v 30 extrémně vzrušujících herních úrovních. Expludující krabice, rampy a nechybí ani malé překvapení - basketbalová minihra.
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Kick Out Bieber 2
Ostatní - 37x
Nakopejte Biebrovi zadek. Snažte se ho odpálit co nejvýšše budete moct. Tato super hra je hlavně pro odpůrce Biebra. Tak se snažte, ať to má nějaký výsledek. Získejte dobré skóre v této hře.
Punk-O-Matic - čistý punk, žádní Tokio Hotel
Ostatní - 23x
V minihře Punk-O-Matic se můžete proměnit v producenta punkové skupiny a vytvořit jim jejich průlomový hit. Na výběr máte přednastavené party pro bicí, basu a kytaru. Pokud máte rádi tvrdší muziku, určitě se budete bavit. Toto totiž nejsou žádná ořezávátka ve stylu Tokio Hotel, duuuude ;-).
Tribal Jump
Ostatní - 29x
Tribal Jump je výborná chytlavá hra. Úkol je na první pohled snadný - stačí skákat z jedné lebky na druhou. Ovšem tak jednoduché to není. Musíte velmi dobře odhadnout sílu a úhel skoku, protože jedna chyba znamená konec hry.
Farm Mania
Ostatní - 576x
Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.
Janes Hotel Family Hero
Ostatní - 10x
V roli mladé ženy si v této hře koupíte svůj vlastní zámek, který přestavíte na hotel. Do hotelu se postupně ubytovávají zákazníci a vy se o ně musíte co nejlépe starat a plnit všechna jejich přání.
Lamb Chop Drop
Ostatní - 34x
Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.
Help Me
Ostatní - 23x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Fish tycoon
Ostatní - 28x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.