Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 1449x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
My Undead Neighbors
Ostatní - 49x
Pomozte Panu Clumsovi v nalézání klíče v každé urovní a pokuste se vyčistit tento dům od zombíků, pastí a jiných věcí. Tak se do toho dejte a pokuste se všechny zabít. Sbírejte mince, kterých je v této hře opravdu hodně.
Dynamite Snake
Ostatní - 41x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.
Copter
Ostatní - 28x
Luxusní návykovka, ve které ovládáte malou helikoptéru v bludišti. Vaším úkolem ve hře Copter je doletět co nejdále a ani jednou nenarazit do překážky. I jediná srážka totiž znamená konec hry. Vrtulník se ovládá klikáním myši.
Heavy Machines
Ostatní - 1259x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Maya Ball
Ostatní - 26x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.
My Cute Pets
Ostatní - 605x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 16x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 21x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Demologic 2: Level Pack
Ostatní - 53x
Pokračování oblíbené hry Demologic, tentokrát jsou přidány nové úrovně, které vás nepochybně zabaví. Řiďte svoje demoliční vozidlo a zničte budovu, která při pádu zničí nepřátelské sochy. Poměrně chytlavá klučičí online hra. Rozhodně doporučujeme vyzkoušet.
Shiftarium
Ostatní - 1023x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Cubikill 5
Ostatní - 44x
Nedostali jste žádnou dovolenou a jste z toho velice rozhorčený. Rozmlaťte vše, co vám příjde do cesty a dávejte si velký pozor, aby vaše naštvání rychle nevyprchalo. Tak se do toho dejte.
Fish tales
Ostatní - 39x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Graveyard Racer
Ostatní - 615x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
War Truck
Ostatní - 307x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Udi 2 - Enjoy the Flight
Ostatní - 18x
Udimu ujel autobus do školy, a tak poprosil svého tatínka jestli by ho neodvezl autem. Tatínek na jeho prosbu přistoupil. Jenže to chudák Udi nevěděl, že ho tatínek nakopne, aby do školy doletěl.