Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 3264x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
FLAMING ZOMBOOKA 3 : CARNIVAL
Ostatní - 42x
Již třetí díl oblíbené zombie fyzikální hry Flaming Zombooka. Zombie se tentokrát vyskytují na karnevalu, vy jako neohrožený Barry Zooka máte za úkol osvobodit všechny cirkusové zaměstnance a zachránit je před zombie masakrem.
Ghost chemist 2
Ostatní - 1882x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
Treasure Seas
Ostatní - 35x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Penguin Brothers
Ostatní - 29x
Pomozte těmto tučňákům v jezení ryb. Pokuste se dostat k sobĚ tři stejné ryby a odstraňte je z plochy. Používejte k tomu vaší myš. Prostě zaměřte a vypalte. Tak se do toh odejte v této super hře.
My Undead Neighbors
Ostatní - 51x
Pomozte Panu Clumsovi v nalézání klíče v každé urovní a pokuste se vyčistit tento dům od zombíků, pastí a jiných věcí. Tak se do toho dejte a pokuste se všechny zabít. Sbírejte mince, kterých je v této hře opravdu hodně.
Nerdy Nom Nom
Ostatní - 24x
Nastavte dělo tak, abyste vystřelili tyhle lidi pro hamburgery. Snažte se sníst všechny hamburgery v této super hře a dostat se tak do nebe, kde jich budete mít požehnaně. Čeká vás dlouhá cesta.
Swingers
Ostatní - 18x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Tommy VS birds
Ostatní - 39x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Freight Train Mania
Ostatní - 39x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Save kaleidoscope
Ostatní - 37x
Na moři ztroskotala loď, která převážela jedovatý odpad. Vašim úkolem bude na dně moře vypěstovat květiny, které se tímto odpadem živí. Jedině tak dokážete v této oddychové online hře obnovit život pod mořem.
Enlarge Your Slip
Ostatní - 21x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
Chain reaction
Ostatní - 27x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 11x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Tri achnid
Ostatní - 27x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Ben 10 Mafia Hunter
Ostatní - 37x
Hrajete za Bena, který musí zneškodnit veškeré nepřátele, kteří se před vámi objevují. Dávejte si proto velký pozor, abyste se třeba nesrazili s protijedoucím autem. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.