Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini parking race
sponzorované odkazy

Mini parking race

Hrajete online hru Mini parking race

Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.

ovládání hry Mini parking race

Klávesnice • 0.33 MB • 504x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Dupligon
Ostatní - 42x
Jak název jistě napovídá, půjde o Duplikování. To znamená vytvoření co možná nejvíce shodné kopie. Dostanete na chvíli obrazec, který se potom budete muset obkreslit co nejpřesněji. Pro tréning paměti jako stvořené.
Dog catch
Ostatní - 184x
V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?
Cyclops Salvation
Ostatní - 20x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Georganism 2
Ostatní - 37x
Hrajete za takové organismy, které se snaží někam dostat. Ve světě se něco stalo a zůstala pouze sopka a několik míst, kde tyto organismy přežívají. Tak se do toho dejte a splňte vše.
World of Science
Ostatní - 217x
Zajímavá strategicko naučná hra, ve které budete řídit svou malou planetu. Budete vydělávat peníze, vylepšovat svůj domeček a spoustu dalších herních činností. Třeba si dozvíte, jak některé věci kolem nás fungují.
Blow Up 2
Ostatní - 24x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.
Cripple Cannon
Ostatní - 29x
Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.
Bendito Machine 3
Ostatní - 35x
Podívejte se na animaci neznámé civilizace. Uvidíte zde dva kmeny, kteří proti sobě bojují a kteří ničí vše, co se jim nezdá být dost dobré. Je to velmi zajímavá animace. Na chuť si jistě přijde každý. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Kdo nakonec tento boj vyhraje?
Park My Caravan
Ostatní - 199x
Zaparkujte váš karavan na parkovací místo. Zní to jednoduše? Tak se do toho dejte a pokuste se o to. Ověřte si, za jak dlouho dokážete s tímto karavanem zaparkovat. Musíte zaparkovat na bílém vyznačeném místě.
Boom Town
Ostatní - 11x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Nightmare Runner
Ostatní - 22x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Bomb Chain
Ostatní - 28x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Graveyard Racer
Ostatní - 176x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Swingers
Ostatní - 17x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.