Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Extreme Trucks Part 3
sponzorované odkazy

Extreme Trucks Part 3

Hrajete online hru Extreme Trucks Part 3

Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.

ovládání hry Extreme Trucks Part 3

Klávesnice • 1.46 MB • 144x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Sling
Ostatní - 0x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 1x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Fart King Bros
Ostatní - 0x
Vaším úkolem v této super hře je, abyste našli všechny ztracené totemy. Dejte se do toho a pokuste se je najít. Máte tu možnost, že dokážete létat a proto vám byl přidělen tento úkol. Ovládáte dva hrdiny najednou.
Swim Ish Swim
Ostatní - 1x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Papa Pizzeria
Ostatní - 4x
Pomozte Royovi vést pizzerii zatímco je Papa Louie pryč. Vaším úkolem bude přijímat objednávky od hladových zákazníků. Musíte co nejlépe plnit jejich přání. Odměnou vám budou zlaťáky a super zábava u hraní této hry.
Sniper Assasin
Ostatní - 1x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 1x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Tommy VS birds
Ostatní - 4x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Hanna in a Choppa
Ostatní - 2x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
Cripple Cannon
Ostatní - 16x
Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.
Sittin at a Bar
Ostatní - 0x
Sedíte v baru se známou místní ochmelou. Pomozte mu udržet rovnováhu na barové stoličce a při tom ještě chytat piva, které mu vrchní přihazuje. Jakmile vám opilec spadne na zem, přijede si pro něj policie.
Kiddie Playdate
Ostatní - 101x
V této online hře pro dívky nechybí vůbec nic. Vaším úkolem bude obléci dívku nebo chlapce podle počasí, které si můžete sami vybrat. Nechybí mnoho doplňku jako například čepice a dětské hračky.
Youda Camper
Ostatní - 3x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 0x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Chain reaction
Ostatní - 0x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.