Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Extreme Trucks Part 3
sponzorované odkazy

Extreme Trucks Part 3

Hrajete online hru Extreme Trucks Part 3

Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.

ovládání hry Extreme Trucks Part 3

Klávesnice • 1.46 MB • 139x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Caravan Toss
Ostatní - 32x
Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Skeleton Park
Ostatní - 347x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Green Physics
Ostatní - 6x
Netradiční zpracování hry golf. Tentokrát ale nebudete používat jenom golfové hole, ale i další předměty (auta, trávu...). Parádní fyzikální online hra, která vás hezky potrápí, než se vám podaří dostat míček do jamky.
Dr. Dentist and the Exploding Teeth
Ostatní - 14x
Právě se můžete vydat na zajímavou výpravu. Stanete se zubním lékařem, který může usadit svého prvního pacienta do křesla a trochu ho potrápit. Musíte dávat dobrý pozor, aby vám některý ze zubů neexplodoval, což by mělo za následek smrt pacienta a to si jako nově vycvičený doktor jednoduše nesmíte dovolit.
Pacman 2005
Ostatní - 138x
Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.
Tri achnid
Ostatní - 24x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 74x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Heavy Eater
Ostatní - 38x
Zajímavá online hra z prostředí restaurace, kterou navštívil velmi hladový otesánek. Ten spořádá vše, co mu připravíte. A jelikož má rád změny, musíte obměňovat i jídlo a vylepšovat svá zařízení. Docela prima oddychovka.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 45x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 34x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Turkey Fling
Ostatní - 18x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Fly Birdie
Ostatní - 24x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Beach Coffee
Ostatní - 10x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Kings Game 2
Ostatní - 204x
Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.
Cave Chaos
Ostatní - 32x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.