Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Extreme Trucks Part 3
sponzorované odkazy

Extreme Trucks Part 3

Hrajete online hru Extreme Trucks Part 3

Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.

ovládání hry Extreme Trucks Part 3

Klávesnice • 1.46 MB • 65x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Digital Switch
Ostatní - 27x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
Garfield 2 - Míčem kolem světa
Ostatní - 3x
Kocour Garfield má zajímavý nápad. Chce uspořádat cestu kolem světa, avšak ne za 80 dní, ale za 6 kopů do míče :). Na začátku hry si zvolíte zemi, ze které chcete provést první kop. Pak už je to jen záležitost dobrého odhadu a náhody.
Urban Mayhem
Ostatní - 20x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 38x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Naughty Starleys
Ostatní - 12x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 42x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Escape - The Health Center
Ostatní - 17x
Další díl oblíbené hry s tématem útěku z uzavřené místnosti. Tentokrát se ocitáte v nemocnici. Podaří se vám dostat se ven během 5 minut než se vrátí sestra?
El Emigrante
Ostatní - 19x
Ve Spojených státech amerických se velice často vyskytují emigranti z jiných států. Jednou z největších emigrantských menšin jsou Mexičané. Staňte se jedním z nelegálních emigrantů ve hře El Emigrante. Potřebujete se za každou cenu vyhnout kontaktu s některým z policistů, což jistě nebude jednoduché.
Mad shark
Ostatní - 25x
V této skvělé hře se stanete žralokem, na kterém dělali potápěči pokusy. Vašim úkolem je utéct ze zajetí co nejdále. Dávejte si pozor na potápěče, kteří se Vás budou snažit zastavit. Můžete je zabít nebo se jim jednoduše vyhnout.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 28x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Sitekick Factory
Ostatní - 24x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Fly Zombie Fly 2
Ostatní - 15x
Snažte se rozhoupat zombíka a pusťte ho v tu nejlepší chvíli. Vaším úkolem je s tímto zombíkem doletět co nejdále to bude možné. Po čase si můžete nakoupit různé vylepšení, které vám pomůžou v doletu.
Poker Machine
Ostatní - 35x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Udi 2 - Enjoy the Flight
Ostatní - 16x
Udimu ujel autobus do školy, a tak poprosil svého tatínka jestli by ho neodvezl autem. Tatínek na jeho prosbu přistoupil. Jenže to chudák Udi nevěděl, že ho tatínek nakopne, aby do školy doletěl.
Bomb Chain
Ostatní - 28x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.