Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Kings Game 2

Hrajete online hru Kings Game 2

Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Kings Game 2

Myš • 9.95 MB • 968x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Chicken House 2
Ostatní - 840x
Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.
Japonsky iq test
Ostatní - 136x
Ze začátku klikněte na modré kolečko pro vstup do hry. Tohle je úprava známé hádanky o převozu kozy, zelí a vlka přes řeku, pouze trochu komplikovanější. Dokážete vymyslet, jak naložit lidi aby v bezpečí dojeli?
Tropical Jungle Escape
Ostatní - 16x
Vyjeďte s tímto džípem do tropické džungle, kde na vás čeká plno nástrah, které musíte samozřejmě překonat. Pokud se vám to nepovede, tak celou úroveň opakujete. Snažte se také zajet co nejlepší čas, abyste získali dobré skóre.
Old West Escape
Ostatní - 21x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Skeleton Park
Ostatní - 1650x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Zinedine Zidan a jeho hlavička
Ostatní - 43x
Pamatujete si na MS ve fotbale 2006? Francouzský hráč Zinedine Zidan tehdy ve finále uzemnil hlavičkou italského obránce Materazziho. Tento incident se dočkal i zpracování ve formy flashové minihry. Vaším úkolem je uštědřit co nejvíce hlaviček během 60 sekund.
Swim Ish Swim
Ostatní - 38x
Malý Ish je sympatická rybička, která si chce hezky v klidu a míru proplouvat oceánem. Bohužel ten je plný min a nebezpečných krvelačných monster. Samozřejmě mají zálusk zrovna na vaši rybku. Vaším úkolem bude ovládat rybku a vyhnout se nebezpečí.
Yummy Nuts
Ostatní - 84x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 27x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Net pet
Ostatní - 38x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Orphan Feast
Ostatní - 6x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 35x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Gold Miner Holiday Haul
Ostatní - 48x
Velice oblíbená hra Gold Miner tentokrát v zimním provedení. V tomto díle nebudete dolovat zlato, ale cenné dárečky. Je nutné dobře odhadnout moment vystřelení háku a také přemýšlet, jestli je lepší brát rychle malé dárky nebo pomalu větší, ale také cennější dárky.
Pimp my peugeot
Ostatní - 43x
Tahle hra je důkazem toho, že ne všechny autíčkové hry jsou pro kluky. Tady najdou hlavně vyžití všechny malé parádnice, protože je hra laděná spíše do holčičího stylu. Máte na výběr spoustu možností, jak vylepšit svoje vozidlo.
Insectonator
Ostatní - 36x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.