Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Kings Game 2

Hrajete online hru Kings Game 2

Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Kings Game 2

Myš • 9.95 MB • 71x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Turkey Fling
Ostatní - 1x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 11x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 40x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Mudball game
Ostatní - 1x
Mysleli jste si dosud, že koulovat se dá pouze v zimě a se spoustou sněhu? Hra Mudball vás z tohoto omylu vyvede. Ocitnete se totiž na písečné poušti a svoje koule budete vyrábět ze žlutého sypkého písku.
Me and the Key
Ostatní - 25x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Euphoria
Ostatní - 28x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.
Muffin the Star Hunter
Ostatní - 14x
Vybaveni třemi životy se vydáte na cestu kde na vás čeká mnoho nástrah a protivníků, kteří vypadají jako nějaké zvířátka, když na ně skočíte tak je zneškodníte, ale pozor znovu se objevují, takže utíkejte dál..
Leaks
Ostatní - 21x
Pokuste se v této hře odrazit míček do protější strany. Snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré obdelníky nad vámi. Čím více jich zničíte, tak tím více dostanete skóre. Tak se do toho dejte.
Ben 10 Tractor
Ostatní - 30x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
Tech and Magic
Ostatní - 6x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Pirate Launch
Ostatní - 28x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 33x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Tarnation
Ostatní - 12x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
Dupligon
Ostatní - 41x
Jak název jistě napovídá, půjde o Duplikování. To znamená vytvoření co možná nejvíce shodné kopie. Dostanete na chvíli obrazec, který se potom budete muset obkreslit co nejpřesněji. Pro tréning paměti jako stvořené.
Scary Sleepover
Ostatní - 26x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.