Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Kings Game 2

Hrajete online hru Kings Game 2

Nakupujte si nové náboje a další věci. Pokuste se v každé úrovní zabít svého úhlavního nepřítele. Shoďte jeho armádu z objektů a dostaňte se do dalších úrovní této hry. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Kings Game 2

Myš • 9.95 MB • 339x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Funny Girlfriend
Ostatní - 30x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Janes Hotel Family Hero
Ostatní - 15x
V roli mladé ženy si v této hře koupíte svůj vlastní zámek, který přestavíte na hotel. Do hotelu se postupně ubytovávají zákazníci a vy se o ně musíte co nejlépe starat a plnit všechna jejich přání.
The Paint Gunner
Ostatní - 43x
Střílejte pod sebe barvičkami, které vám dodají sílu při skocích nebo když budete skákat. Snažte se těchto barviček moc nevypotřebovat a doběhnout do cíle, za co nejlepší čas. Při každém opuštění úrovně musíte barvy odevzdat.
Mysteriez
Ostatní - 19x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.
The Simpson Bike
Ostatní - 223x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
Franky the fish 2
Ostatní - 30x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 45x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Pheus and Mor
Ostatní - 14x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Insectonator - Zombie Mode
Ostatní - 45x
Hra Insectonator se dočkala pokračování v podobě Zombie Mode. Oproti předchozímu dílu se v pokračování nachází různá vylepšení, díky nimž hra působí ještě o něco lépe, než první verze. Tentokrát dostanete za úkol likvidaci nebezpečných zombie. Tyto příšery přicházejí z různých stran. K dispozici máte různé zbraně.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 750x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Rock Out
Ostatní - 23x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Word Quest
Ostatní - 12x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Orb
Ostatní - 33x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Swingers
Ostatní - 18x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Alien-Bounce
Ostatní - 12x
V této hře odpalujete příšerku a Vašim cílem je odpálit příšerku co nejdále to půjde. Po cestě Vám bude nápomocno mnoho věcí, ale také mnoho věcí bude škodných. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.