Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hit the Troll Players Pack
sponzorované odkazy

Hit the Troll Players Pack

Hrajete online hru Hit the Troll Players Pack

Vaším úkolem je shodit všechny troll objekty z obrazovky. Máte tady několik míčků, které mají různé vlastnosti. Vyberte si míček, který odpovídá právě tomu, co chcete udělat. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Hit the Troll Players Pack

Myš • 1.44 MB • 152x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bomb Transport 2
Ostatní - 14x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 11x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Turkey Fling
Ostatní - 18x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Terrible Triplets - postarejte se o trojčata
Ostatní - 29x
Pořídit si dítě není nic obtížného. Ovšem pořídit si hned trojčata, to chce pěkný kus odvahy. V této online hře se budete starat o tři nezbedná trojčátka. Jejich rodiče mají po dlouhém dni právo na odpočinek, takže je na chvíli zastoupíte. U každého miminka musíte hlídat dobrou náladu. Pokud chce například pohoupat, tak ho pohoupejte a hned se starejte o štěstí dalšího dítka...
The Simpson Bike
Ostatní - 20x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
Boy
Ostatní - 120x
Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.
Slapathon: Ronaldo Vs. Messi
Ostatní - 28x
Dnes budete měřit síly, kdo je lepší, jestli Ronaldo nebo Messi. Je to super hra, protože každému tomuto světovému fotbalovému hráči dávate přes pusu. Máte tady na výběr ze tří zbraní. Jedna je tenisová raketa, láhev šampónu a také zlatý míč.
Nuclear Eagle
Ostatní - 26x
Víme, že občas mají zvířata nedostatek jídla, a tak musí někdy sáhnout po lidech. V téhle hře to ale nebude žádný tygr či žralok, ale obří orel. Také musí živit svoje mláďata, tak mu pár čerstvých lidiček přijde vhod.
Amateur Surgeon
Ostatní - 32x
Poté, co se stane nehoda, kdy srazíte bezdomovce, musíte udělat opatření první pomoci, což v tomto konkrétním případě bude znamenat rizikovou operaci. Proč rizikovou? Protože nejste doktor z povolání! Musíte následovat pokynů a možná se vám podaří bezdomovce udržet při životě. Jedná se o poměrně krvavou práci.
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 11x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 12x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Demologic 2: Level Pack
Ostatní - 50x
Pokračování oblíbené hry Demologic, tentokrát jsou přidány nové úrovně, které vás nepochybně zabaví. Řiďte svoje demoliční vozidlo a zničte budovu, která při pádu zničí nepřátelské sochy. Poměrně chytlavá klučičí online hra. Rozhodně doporučujeme vyzkoušet.
101 Dalmatins
Ostatní - 60x
Příjemně oddychová karetní online hra s motivy filmu 101 dalmatinů. Pravidla hry jsou celkem jasná. Cílem je zbavit se všech karet dříve než to udělá váš počítačový soupeř. Odhazujete karty o jednu vyšší nebo nižší než je hodnota na ploše.
Ghost chemist 2
Ostatní - 196x
Zajímavá online hra pro všechny mladé a zvídavé chemiky. POdaří se vám vyvolat skutečnou chemicko-herní reakci plnou zábavy a vzrušení? Pusťte se do hraní. Je to zábavná online hra.
Sitekick Factory
Ostatní - 24x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.