Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hit the Troll Players Pack
sponzorované odkazy

Hit the Troll Players Pack

Hrajete online hru Hit the Troll Players Pack

Vaším úkolem je shodit všechny troll objekty z obrazovky. Máte tady několik míčků, které mají různé vlastnosti. Vyberte si míček, který odpovídá právě tomu, co chcete udělat. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Hit the Troll Players Pack

Myš • 1.44 MB • 711x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 577x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Japonsky iq test
Ostatní - 128x
Ze začátku klikněte na modré kolečko pro vstup do hry. Tohle je úprava známé hádanky o převozu kozy, zelí a vlka přes řeku, pouze trochu komplikovanější. Dokážete vymyslet, jak naložit lidi aby v bezpečí dojeli?
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 4x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Orb
Ostatní - 33x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 29x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Zombo Gems
Ostatní - 235x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Fighting Club
Ostatní - 16x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Tower Bloxx
Ostatní - 27x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Pay the Food
Ostatní - 644x
Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 847x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Shiftarium
Ostatní - 1109x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Car Thief Parking
Ostatní - 1678x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
Fire Away - střelba lukem
Ostatní - 33x
Jednoduchá minihra, ve které se budete snažit trefit šípem přesně do středu terče. Hra Fire Away se ovládá klávesnicí - šipka vlevo/vpravo určuje sílu napnutí tětivy, šipka nahoru/dolů pak směr střely. V dalších úrovních máte v cestě různé překážky.
Learn to Fly
Ostatní - 322x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Easy Cruise
Ostatní - 65x
V roli kapitána lodě se budete snažit loď ukotvit v přepdpřipraveném doku.Loď je velmi citlivá takže buďte opatrní, abyjste nepoškodily loď nebo okolí.Loď má omezený počet životů, takže si dávejte dobrý pozor.