Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 1795x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Orbox
Logické hry - 18x
Logická hra Orbox dokonale potrápí vaše mozkové závity. Vaším úkolem je postupně provést kostku až k teleportu, který ji přesune do dalšího levelu. Prvních několik úrovní je brnkačka, ovšem s přibývajícími překážkami a záludnostmi obtížnost dramaticky roste. Zvládnete to?
Rancho Ranch
Logické hry - 46x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Vortex Point
Logické hry - 45x
Poněkud vtipná adventura, ve které budete v roli detektiva pátrat po pachatelích zločinů. Jak se však brzy ukáže, bude to asi pěkná duchařina, u které se možná budete bát. Podaří se vám celou záhadu vyřešit?
Mass Attack
Logické hry - 873x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Bam Boom
Logické hry - 7x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Mouse Chain
Logické hry - 55x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Gems - super logická gameska
Logické hry - 20x
Perfektní logická hra Gems řádně potrápí vaše mozkové závity. Na hracím poli musíte seskupovat alespoň 3 symboly stejné barvy. Tentokrát ale nepůjde o řazení do řady nebo diagonálně, ale tak aby tři symboly tvořily vzájemně trojúhelník. Při každém tahu otáčíte najednou třemi políčky, můžete si zvolit směr.
Chromatronix
Logické hry - 33x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Totem Breaker
Logické hry - 51x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Turnament
Logické hry - 20x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
IQ Ball
Logické hry - 24x
Maličká modrá postavička si stanovila zvláštní cíl. Potřebuje se dostat ke všem červeným terčům. Ty se nacházejí v různých místech, která jsou občas hodně špatně dostupná, takže bude zapotřebí hodně přemýšlet, aby se k nim hlavní hrdina mohl dostat. Naštěstí modrá postavička umí vystřelovat chapadlo.
Monkey Go Happy Ninjas 2
Logické hry - 53x
Další díl z patrně nejúspěšnější herní série Monkey Go Happy. A o co v pokračování Ninjas 2 jde? Opět budete sbírat předměty a plnit různé úkoly. To vše proto, aby byly opičky opět plné úsměvu. Podaří se vám tuto super logickou hru dohrát až do samotného konce?
Candy Ride
Logické hry - 55x
Hrdinou této hry je malý chlapeček, který s chutí baští bonbony. Vaším úkolem nebude nic jiného než k němu tyto sladkosti dostat. Podaří se vám pomocí velkého bonbonu dostat ke klukovi všechny malé sladkosti?
Gemollection Players Pack
Logické hry - 14x
Snažte se odříznout z těchto řetězů tyto krystaly. Pokuste se je dostat do stejnobarevné truhly. V některých úrovních můžete využít teleportaci a v jiných zase něco jiného. Tak se do toho dejte a projeďte všech 26 úrovní.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 23x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.